Dagens citat

lördag 28 februari 2009

Jomen jävlar..

vann man inte 19 spänn på lottot. =) då kan man ju lämna in nån rad igen o fortsätta leva på hoppet. Tålamod tålamod... ..plötsligt händer det. o då ska jag då bannemej inte äta blodkorv o sitta o titta på några siffror på bankkontot inte.

Några andra som vunnit idag är barnbarnen. Dom har vunnit lilla vasaloppet.... Jo, så är det, där är alla barn vinnare. Även om inte alla visste det innan o var lite sura på mamman som inte hjälpt dom att träna =) men det gick ju bra ändå.


. segerkransar o medaljer blev det.. och medaljen trodde dom bestod av Choklad!! =) hmm... kanske mormor skulle kört loppet också =)

Från campingen o till målet skulle väl även mormor klara.???



nöjda vasaloppsåkare



och en del fick segerkrans fast man bara sovit =)

fredag 27 februari 2009

Helg!

Då var det äntligen helg o BertaStina är låångledig =) TRE hela dagar.. !! Så jävla skönt.. o lottot är inlämnat o nu är det bara att sitta o vänta på storvinsten, sen jävlar.

o tack Gud för att man inte blev en grodjävul med alkoholproblem o måste se ut så här när det blir helg. Amen....

onsdag 25 februari 2009

Lööön!!!

Yess!!! Då var det ÄNTLIGEN lön o man fick vara kung för en dag.. eller åtminstone någon timme...


Nu är det bara att börja räkna dagarna till den 25.e igen.


tisdag 24 februari 2009

Lång dag.

Igår kravlade BertaStina sig upp ur sängen innan ens tuppjävulen vaknat, för att åka till Uppsala med "Moffe-pojken". Stinas huvud sa nej nej nej, men det gör det ju alltid. Tur att Stina inte måste köra bilen själv, då hade man nog inte ens kommit till Mora. Sådär vid Oxberg hade väl Stinas ögon slagit igen o bilen åkt i diket. Men nu körde inte Stina själv, så till Uppsala kom vi och Moffepojken fick sin spruta, sen såg ju inte allt så jävla ljust ut tyvärr =(
På vägen hem stannade Stina i Mora o tog sina barnbarn med hem. I baksätet sitter tvååringen o mumlar bakom nappen.. Pöläng pöläng.. som tur var hade vi en storebror med som kunde översätta.... Purple Rain... Det skulle spelas purple rain på bilstereon, så mormor spelade purple rain.. o när den var slut o nästa låt börjar så hör man från baksätet igen.. PÖLÄNG PÖLÄNG..!! Tänka sig att man redan som tvååring har en favoritlåt.. o såklart då med Larz Kristerz =)

Så vi spelade Pöläng på hög volym så att inte dom små liven skulle knoppa in innan vi var hemma..
Sen trodde mormor att man skulle få en lugn kväll i soffan med datorn.. men det gör man inte med barnbarn.. i alla fall inte med Stinas

Så det var den lediga dagen..
o idag är det bara att bege sig till jobbet igen.. packa väskan o dra.. Halleluja va roligt... . .

lördag 21 februari 2009

Sova

Ser ut som jag sovit länge nu =) men sova är skönt. Skulle jag kunna göra ganska mycket.. Men just nu har jag roliga saker att göra på datorn så nu kunde jag gärna jobba natt en vecka igen =)

Men är några veckor kvar tills dess.. Nu kommer dom förhatliga morgonpassen ett tag. Fan ta den som kom på att man ska börja arbeta kl sju på mornarna.. Inget för BertaStina det inte.
Det ska va gött o leva....

fredag 13 februari 2009

Just nu är BertaStina fullt upptagen med att förstå hur en blogg fungerar.. Men är alldeles för trött i kolan efter en veckas nattjobb. Så jag får nog sova på saken


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...