Dagens citat

torsdag 23 april 2009

Bloggar bloggar bloggar..

det finns så mycket bloggar.. det finns virkbloggar, o stickbloggar, o mat & bakbloggar, o trädgårdsbloggar, o heminredningsbloggar.... ja det finns MASSOR med bloggar om allt möjligt...... o så nån flams o trams o dill-blogg som BertaStinas..
Man skulle kanske vara lite seriös?, o hålla sig till ett ämne?... visa upp en massa alster som man gjort?.. eller blommor o en fin trädgård.?. eller sitt vackra hem.?. som då skulle varit vitt från golv till tak.... vitt.. vitt ..vitt.-- visst är det snyggt.... men är det riktigt bekvämt att bo i?? o med djur? ofta ligger det en söt liten/eller stor, vovve i en vit soffa på dessa vackra bilder.....hmm.. ja, dom kanske duschar eller nå varje gång dom varit ute.. eller så är dom aldrig ute.. o Barn? kan man ha det i ett sånt där fint litet lantligt hem?.. BertaStina tycker sig ha sett tendenser till att det inte är speciellt lyckat.. =)
BertaStinas gubbe han tycker att det ser ut som ett "stollahus" när allt är vitt =) Karlar...
Men BertaStina vet en som BOR i ett "stollahus" hon kanske skulle ta o sprutmåla huset vitt både invändigt o utvändigt.. så det ser ut som det stollahus det är.. =)

Ja, men vem vet, en dag kanske ni får se nåt fint litet alster här som BertaStina gjort.. nåt ska hon väl knåpa ihop NÅN gång... eller kanske blir det en bild på nån örtaputta som BertaStina satt.. eller kanske ett recept.. fast BertaStina har en egen kock som klarar sig utan recept, så, så många recept har inte BertaStina heller..
Men, nåt ska det väl bli... om inte annat så köper väl BertaStina nåt hon kan visa =).... så länge så surrar BertaStina runt bland alla dessa fantastiska bloggar o får en massa inspiration... eller ångest... för att BertaStina inte själv är så kreativ..

2 kommentarer:

  1. men du om någon är väl kreativ... bara du får tid och lust över... bara 15 år kvar snart!

    SvaraRadera
  2. Men de är ju såå tråkigt med bara vitt i sitt hem, man vågar ju inte röra sej där inne för man är så rädd att de ska bli smutsigt någonstans.

    Och du kan väl ha en trädgårdsblogg, du som har så fint i trädgården!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...