Dagens citat

måndag 11 maj 2009

UPPE!!!

Ja nu är BertaStina uppe... Nu ska livet bara bli gott o lätt när inte BertaStina behöver klättra längre.. Bara lulla på i lugnan ro... o ta nåt skutt neråt ibland.. fast man kanske måste bromsa?? Bromsa i utförsbacke, DET kan ju vara drygt förståss.. hmm.. tänkte inte på det.. BertaStinas födslodag började med att BertaStina kl fyra på morgonen for upp som en projektil ur sängen för att hon trodde att Moffe höll på att dö.. Upp som ett skott o sa.. NU ÄR HAN DÅLIG.!! o BertaStinas gubbe sa... Men Du måste ju Drömma... !! Med hjärtklappning o alldeles skakig kropp la sig BertaStina efter en stund igen o försökte somna om.. Precis när hon håller på att slumra till igen efter ca en timme.. Blir det världens rivstart på nån kattajävel i hallen.. o BertaStina får galopperande hjärta igen..
Så när den där förhatliga väckarklockan ringer är BertaStina nästan död..
Men när BertaStina kravlat sig in till frukostbordet,(som för det mesta redan är dukat när BertaStina kommer upp ) har BertaStina ett fint litet paket bredvid sin tekopp =)
o i det var det ett fint armband..

Sen slängde BertaStina ihop en tårta hon skulle ta med till jobbet..

BertaStina med käppen

o när BertaStina stressad håller på att packa sig iväg, kommer ett sms från Anna som säger att BertaStina ska lyssna på radio siljan... om typ tio minuter.. hur lätt var det.. ?? det går ju inte på dom här breddgraderna.. BertaStina söker kanaler förtvivlat både på radio o mobil när hon drar iväg med bilen, o mitt i alltihopa när hon precis svängt av gården, ner på den stora rövåvägen.. möter hon två av sina kusiner som kommer o uppvaktar med en orkidé.. Sen snabbt vidare till jobbet.. ratta på radion.. får in en väldig skrapig kanal.. sitter o spetsar öronen, men så kommer BertaStinas dotter ångandes med datorn o kopplar in o kopplar upp o får fram radio siljan så BertaStina kan få höra sin hälsning till slut =)

På kvällningen kommer ett skrålande gäng arbetskamrater in på jobbet o sjunger för BertaStina o kommer med både tårta o present..

en fin sak till BertaStinas trädgård =) "Snäckan Sven"

o supergod tårta som Anna bakat

ja o så fick BertaStina se insidan på kortet oxå =)

o det var inte slut med det.. när BertaStina kommer hem så står en fin sten på BertaStinas trappa.. Med en prins på o allt =) O det är väl såklart pysselAnna som gjort den.. men den hade minsann inte BertaStina fått nån förhandstitt på, =) så det var en överraskning..

Men den här prinsen tänker BertaStina döpa själv.. o han heter Johnny =)

Kort på posten o massor med grattis-sms har BertaStina oxå fått idag. ja till o med grattis på blogggen..

Ja, det var ett vådligt ståhej o firande för att BertaStina lyckats klättra hela vägen upp. =)

Men TACK så hemsk mycket, ALLA..

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...