Dagens citat

måndag 27 september 2010

Precis när BertaStina hade vaknat i morse så ringde det där "charmtrollet" från *#.
o tänk han kunde inte göra nånting.. Nä, BertaStina hade väl inget avtal med dom... o dom där tomtarna på telia dom måste ju vara fulla... han hade minsann rent mjöl i påsen o förstod inte vad telia påstod..
Nä han hade allt gjort sitt o sen var det (hör o häpna) "fel i systemet" 
Han hade hört några till som hade haft samma problem som BertaStina.. o så många som han hade pratat med så tyckte han nog att det hade fungerat bra i alla fall... för det var ju bara BertaStina o några till som haft problem..
Men visst förstod han att BertaStina var arg, när dom skyllde på varann, men han kunde minsann inte trolla, för då hade han såklart gjort det.
Nä han hade ju lagt in kampanjen men sen måste det ju vara fel i telias system.

När BertaStina hörde det där med systemet då skrattade hon lite hånfullt o sa..
ja eller hur.. det måste vara förbannat bra att ha ett system att skylla på, för det gör min arbetsgivare oxå när dom inte kan betala ut rätt lön. Tror fan jag ska skaffa ett system o skylla på jag med, så kanske man slipper betala räkningarna.. bara säga NÄää JAAAG har Betalat.. det måste var fel på "SYSTEMET" . Nä JAG kan inte göra nåt..

Ja inte blev BertaStina hjälpt att det rikspuckot i alla fall utan hon fick ringa telia igen o där fick hon prata med en sån trevlig norrländska så hon kunde inte skälla o va arg.
Norrländskan tyckte att det måste ju som rättas till.. men visste inte riktigt vad hon skulle göra för det var ju *# som BertaStina nu hade avtal med, för dom var ju ett eget företag o hade provision på det dom sålde.
Undra vilken jävla tomte som är full egentligen..

Nu skickade hon på telia i alla fall iväg en reklamation o riktigt vad som ska hända nu vet inte BertaStina, o det vetefan om hon orkar bry sig mer.

Större nötter än på *# får man nog leta efter..  "charmtrollet" försvarade sig med att han minsann hade sagt att han ringt från "stjärna-fyrkant-Telia" när han ringt upp BertaStina då hon band sitt bredband.
Men han fick ju inte säga att han var från telia överhuvudtaget sa hon på Telia.. så BertaStina var faktiskt liiite arg när hon pratade med den snälla norrländskan oxå..
BertaStina kunde inte låta bli att fråga VARFÖR i Helvete dom samarbetade med såna där. för ett samarbete måste dom ju ha på nåt vis. fast dom skyller på varann..

Titta  bara så fint det står på *#,s hemsida
StjärnaFyrkant drivs av att bli kundens ”kunniga kompis”, en pålitlig partner som genom sitt kunnande, sin lokala närvaro samt sina användarvänliga kommunikationslösningar, enkelt och snabbt kan bidra till ökad effektivitet.

Kunniga kompis va..!!??
Nä kyss BertaStina där bak o dra henne baklänges..  Här blir det jävlar inget "kompis"-förhållande inte

Nä nu ska inte BertaStina elda upp sig mer, det kan inte va nyttigt..
BertaStina kan berätta om sin trevliga helg i stället..

*************############

På lördagmorgon när BertaStina vaknade så hade knubbegubben redan varit uppe o ätit frukost, matat hunden,  gått med hunden o stod inne i badrummet o stänkte på sig luktagottet o var redo att åka till Falun o handla presenter till barnbarnen..  o då blev det bråttom för BertaStina att kasta i sig frukost o få på sig kläder om hon skulle hinna med..

o när knubbegubben handlar då jädrar går det undan, men BertaStina hann i alla fall få med sig två par skor i förbifarten..
eller nja, hon prövade o velade en stund det gjorde hon faktiskt.. o knubben han gick under tiden o hittade sig en teknikaffär o köpte sig nån rolig liten sak.. som han skulle ha musik i o lyssna på när han jobbade, så kunde man ha bilder o filmer i den.. jätterolig.. tyckte han.. 
 men nån sån behöver inte BertaStina.. när får hon tråkigt på sitt jobb så tar hon sig lite fika... eller virkar en makaron eller nåt..
Trots att det går undan när knubbe handlar så tog det Hela dan...  kunde det bero på BertaStina?? =)

På söndan sen så passade BertaStina Nitro o Nevyn o städade o tvättade...så det blev lite fel på tvättmaskinen.. =)
Den började låta nåt för jävligt,  så hon fick RUSA ner i tvättstugan o stänga av den. o så talade hon om för knubbe att det var nåt fel på tvättmaskinen o han gick o kollade.

När BertaStina sen frågade om han hittade nåt fel sa han..
-JA det sitter väl en sån där Jävla bygel där..!!
-Men HUR kan det det, jag tvättar ju ALLTID BH,arna i en sån där tvättpåse sa BertaStina
-Ska vi gå ner o titta???!! undrade han.
-mmm, sa BertaStina o följde med säker på att hon ALLTID tvättar BH,arna i tvättpåse..

Sen får knubbe i en drypvåt BH o viftar med o undrar ..
-Vad är det här!!??
-Ja..aa.. en BH.... säger BertaStina =)   JAJA, jag råkade väl inte se den den här gången då.. .. morr

Sen viftar knubben med en annan drypvåt sak o undrar
-Vad är det här??
-En TVÄTTPÅSE!! o där i ligger en sjal skyndar BertaStina sig att säga..
-Ja men Påsen är TRASIG säger knubbe o visar att sjalen är på väg ur påsen =) .Så den kan du slänga!!

hmm..
Ja ja ja.. sikken ordningssam liten knubbegubbe då =) Det är väl inte så lätt att se alla detaljerna...
Men nu får väl BertaStina tvätta med en tvättmaskin som låter för jävligt då..
Det är bara att köra sa knubbe, bygeln slits väl ner NÅN gång..

En annan liten detalj som  BertaStina glömde igår var att ge tomten sin medicin mitt på dagen, så BertaStina fick tvinga tomten att vara upp ända till kl 22 för att hon skulle hinna ta medicinen 3 ggr.

Ja det är inte lätt att heta BertaStina se...
När hon lagt sig igår kväll så kom hon plötlisgt på en till liten detalj hon glömt... betala valpkursen.!
Förvirrad??? Nähä..!! inte då..

o nu är det som så.. att den där IVAR varit i farten o snott inbetalningskortet, så BertaStina kan inte betala den heller, utan hon får väl vackert be om ett nytt inbetalningskort i morgonkväll..
Jädrans Ivar
tack o gonatt

5 kommentarer:

 1. De e tydligt att man ska passa sej för stjärnor & fyrkanter, samt byglar i BH:n...(;

  Kramis!
  J:son

  SvaraRadera
 2. Ja aldrig mer en stjärna o en fyrkant =) o BertaStina får väl köpa en ny tvättpåse o va lite mer observant.. om hon nu kan det =)

  SvaraRadera
 3. Sport-BH?

  (Mycket skönare dessutom!)

  Kram på´re Bertis!!
  Och ha en fin dag!

  J:son

  SvaraRadera
 4. Ja det måste vara underbart att ha ett system att skylla på! Jag försökte ringa våran arbetsgivare igår men det gick inte. Dom hade fel på systemet.. Otippat!

  SvaraRadera
 5. HaHa, ja ett system måste vi skaffa oss.. det verkar skitbra o ha.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...