Dagens citat

söndag 24 oktober 2010

Fy farao

nu var det dags att gå o nanna sig igen. BertaStina tycker att det är så förbannat tråkigt att gå o lägga sig..
o så väntar en ny arbetsvecka.. halleluja.. fast, det är ju lön i alla fall, så man får vara lycklig en liten stund =) alltid nåt..
I går var BertaStina, knubbegubben o Fajerpojken till Sthlm, (eller Vallentuna närmare bestämt) på valpträff... 
Knubbegubben körde o BertaStina hade huvudvärk o "råkade" somna.... tills plumsemumsan ringde o väckte henne o undrade hur långt vi kommit...
Tja, sa BertaStina yrvaket, -Vi är nog snart i Gävle.. för där hade BertaStina förväntat sig att det skulle bli en kissepaus..  
-psss, fnös knubben då o sa -Vi är väl snart i Uppsala..... hoppsan så fort DET gick då =) o kissenödig var BertaStina, men det var bara att knipa igen tills man kom fram.. Hårda bud i mellerud..

En tipspromenad i skogen med alla vovvarna blev det där nere, o lite apport-träning o inkallning.. o så FIKA!! =)  En STOR räkbaguett o te mumsade BertaStina i sig..
Sen var det lång väg hem igen, o BertaStina "råkade" väl somna lite då med =)  När man åker bil är det inte så tråkigt att sova inte. då är det ganska skönt faktisk =)

Idag har BertaStina inte gjort så mycket.. Faktiskt har hon tagit det ganska lugnt..  Bara varit ute o öst lite pellets o plockat lite o konstaterat att hon inte hann köra ut grushögen förrän den tjälat ihop i en enda stor klump, o att rosen inte blivit täckt med varken det ena eller det andra, så den har väl säkert redan frusit ihjäl..

Tiden går ALLDELES För fort för BertaStina...  Så idag plockade hon fram tomtajäveln som ska stå på trappan här..  Skit samma.. han ska väl fram fortare än BertaStina hinner blinka i alla fall..
Han kan gott stå där o se uppkäftig ut o påminna BertaStina om att det lackar mot jul med stormsteg..

2 kommentarer:

 1. Håller med...finns inget tråkigare än att gå och lägga sig om man inte själv vill =)
  Kul med valpträff!!!

  SvaraRadera
 2. Jösses ...du har ju varit nere i mina gamla hemkrokar!! Ja nästan iallafall.

  Det är så man skaffar sig "åkarblåsa"!!! När det inte finns någon broms på bilfan!!;)

  Tomtajäveln står allltid framme hos oss! Så är det liksom gjort och man behöver inte oroa sig för att glömma bort honom till julen!!! Inbillar mig att han "ser till oss också!!! Såna "där" herrar ska man hålla sig väl med. =)

  Som sagt: "kul med valpträff"

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...