Dagens citat

fredag 4 januari 2013

BertaStina är framme nu

................
vid sin "bästa tid"
TJOHOO.. Det är så underbart så underbart.. Några dagars sammanhängande ledigt, o efter det nattvecka på jobbet..

Men så fort BertaStina blev ledig så kom huvudvärken som ett brev på posten, men det finns ju små söta pilleriller mot det tack o lov.

Så , idag har BertaStina äntligen packat upp sina julklappar, ja alltså inte ÖPPNAT dom, det gjorde hon på julafton, men sen har hon inte haft tid att titta på dom nåt mer förrän idag.
Några paket fick hon allt, så hon har nog inte varit allför elak.
Lite saker till sitt pyssel, kalendrar med kort på barnbarnen, o lite annat smått o gott fick hon.
Bland annat denna kylskåpsmagnet med lille skrutt, som nog tyckte att mamman var alldeles för förvirrad o stressad runt julen.

 
 
Så fick ju BertaStina en julklapp Innan jul oxå..
En egen TV med knubbegubben =)
o när han kom hem från sin julsemester så hade han med sig en "adapter" eller korthållare till tv.n så nu behöver BertaStina bara EN enda dosa till TV,n..   
Nu ska hon väl ändå kunna få igång den utan problem. =)
 
Knubben han fick en sån här tröja med BertaStina =)
 
 
Hon kunde faktiskt inte låta bli, när hon nu hittade en sån rolig sida på nätet  http://www.spreadshirt.se/ där man kunde designa sin egen tröja. 
Ja han fick faktiskt nåt annat oxå, men det är inte lätt att hitta på julklappar till knubbegubbar.
 
Skönt är det i alla fall att julen är över för denna gången.. o detta året ska BertaStina vinna pengar, så hon kan ta sig semester mellan jul o nyår  =) drömma går ju
 
Om BertaStina hade haft lite ork, kunde hon åkt till den stora staden i helgen o sett när barnbarnet spelar hockey i globen.. En stor upplevelse för en liten pojke, o hade så varit för BertaStina med.
Men, för det första..
Hur F:N skulle BertaStina hitta i sthlm.??
för det andra,
så känner hon att hon måste få vara hemma i sin "lugna vrå" ja så lung är den kanske inte men ändå.. Hemma några dagar i alla fall.
o för det tredje,
så har hon ju tomten som hon kan behöva göra en utryckning till..
 
Men en annan gång kanske..  hoppas i alla fall att den lille gossen, som ju inte är så liten längre, får en fantastisk helg och att det går bra för honom där i globen.. men det gör det säkert.
 
 
Nähä, nu ska BertaStina gå o nanna sig.. o i morgon ringer ingen klocka.. hur ljuvligt är inte det.
 

2 kommentarer:

  1. Tycker att de kunde låtit dig följa, fanns säkert nån sorts buss där allihop fått plats =) Fast det är ju underbart skönt att vara hemma också. Andas ordentligt nu och pröva på att sunka lite kanske ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Dom" är borta i flera dagar o det kan inte BertaStina . Det hade gått buss från knubbens jobb, men åka buss så långt. Nä. Försökte sunka lite på morgonen men vips skulle knubben iväg til mora o handla o bertastina behöver lite med så det var bara att skynda sig om man skulle med.:-)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...