Dagens citat

måndag 8 augusti 2011

Tre skåningar på drift

har det varit hos BertaStina..
Två har kommit hem.
Den ena häromnatten.
När BertaStina skulle gå o lägga sig så såg hon att Fajerpojken höll på att buffa o butta o pussa på nåt här i hallen. o då hade Simba kommit hem.
BertaStina slängde snabbt på en kastrull på spisen o började koka lite abborre..
Ja, man får ju fjäska lite när dom varit borta länge.. =)
När hon väntade på att fisken skulle bli klar såg hon att kissen såg lite konstig ut, o fick se att han hade petat in ena frambenet i sitt halsband.. Vilket hade gjort att det blivit alldeles för trångt o trängt in i nacken så den arma kraken hade mer eller mindre sår på nacken o ända ner under frambenet.. AJ =(..
BertaStina tvättade såret lite o sen stängde hon kattluckan o gav Simba utegångsförbud den natten.. Inget reflex o sårig..då blir det inte springande ute inte.

Den andra skåningen kom hem igår.. Knubbgubben.. Han har minsanna varit o semestrat sig medan BertaStina varit hemma o slitit..
Inte för att BertaStina har hunnit sakna honom så mycket precis, hon har ju haft fullt upp... Men BertaStinas kropp hade nog saknat honom... NäNÄ.. inga snuskiga tankar nu..  =)
BertaStinas halvdöda ryggparti.. axlar o skulderblad.. DOM hade saknat knubben..
Fy faen, BertaStina var så döder i sin kropp igår så det blev inte ett jota gjort.. Nä, hon hade nästan lust att sätta sig ner o gråta en skvätt det var så synd om henne.  Men så tänkte hon på alla andra som har mycket ondare än BertaStina o så struntade hon i det..
Men det var så pass illa att hon inte trodde sig om att klara av att hjälpa skrutt med att flytta en möbel o bära den nerför en trappa o uppför en annan.. Så BertaStinas bror följde med o gjorde det..
O då fick man minsann lite nya tips på hur man bär möbler i trappor =)

Den tredje skåningen,.. tjockeLasse.. den skulle BertaStinan ut o letat efter om hon inte vore så sliten o slut.
BertaStina har fått dra ner på tempot, varesig hon vill eller inte... Två dagar har gått till spillo kan man säga..
Kroppen har sagt sitt.
Så fort BertaStina gör nåt, så börjar den jäveln på att krångla..  Men det är väl lika bra att BertaStina börjar sänka tempot..
Ångestens vecka är ju kommen.. Semesterns sista vecka..  Bäst att börja varva ner, så inte kroppen får en chock när den kommer till jobbet.

Men VARFÖR.. måste BertaStina bli så sliten o trött???!!! När tomten snart 91 år-- orkar stå så här o slita i dra med ogräs.. o inte bara EN dag..
o dessutom uppkäftigt nog kan säga..
"o jag är aldrig trött".
=)
Tomten den tomten..

 

4 kommentarer:

 1. Jisses, att hon orkar fast hon är så gammal.. Vad matade dom henne med för dundermedecin när hon var liten?

  SvaraRadera
 2. Ta det nu lugnt sista veckan och gör bara det som är roligt. Fast du gillar ju sånt som är lite jobbigt så det blir nog svårt=) Du får vila på jobbet sen.
  Ha det =)

  SvaraRadera
 3. Det måste varit den där sillen dom åt när dom var små =) o sån äter ju inte BertaStina

  SvaraRadera
 4. jag äter då sill, men jag blir väl lika trött för de :p Men jag tillhör väl "dagens ungdom" och vi är ju så lata :P

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...