Dagens citat

söndag 10 januari 2010

BertaStina är matt

Tre dagar av BertaStinas långledighet har flugit sin kos. I två dagar har BertaStina försökt att städa denna rövarkula. Men nånting kommer alltid emellan, o tiden måste fasen va trimmad.. INGENTING HINNER MAN JU.!! =(
Tomtajävlarna är i alla fall nerpackade i kartonger, men in i skrubben "vik-dig-som-ett-vinkeljärn-o-stappla-fram" har dom inte kommit än,. Det är det alldeles för kallt för, för där är ingen värme.. o det är det inte i "kryp-i-sågspånet-hålan" heller, så vattnet på övervåningen hade frusit i BertaStinas koja.  Bara att lätta på plånboken o köpa mer isolering,.. som om den inte vore lätt nog redan =(

BertaStina blir lite matt o less när tiden går så fort o inget hinns med. Idag har det tinats vatten o varit till Mora med gubbens Toy-o-ta, som ska få lite omsorg i morgon. Det var ungefär vad som hanns med idag.
Igår hade BertaStina besök av Skrutt, plumsemumsan o barnbarnen..
Det yngsta barnbarnet berättade för BertaStina att han hade slutat på dagis nu o börjat i skolan..  i klass tio sa han att han gick när BertaStina frågade..  OH VA BRA.!! sa BertaStina, o tänkte att då skulle hon ju snart ha sin snickare, bilmekaniker eller datasnubbe.. Men ungen skulle inte bli nånting av det när BertaStina frågade...!!???
Dra ner mormors humör på det viset =)

Men nu ska BertaStina få upp humöret med " I en annan del av Köping" =)

2 kommentarer:

 1. Just "TIDEN" är något man ibland kan förundras över!
  Ibland går den jättefort!
  Och ibland går den lååååångsamt.....
  Varför?????
  Och varför inte tvärtom?
  Långsamt när det är roligt och snabbt när det är tråkigt?
  Knepigt det där....):

  Ha det gott nu! Kram, Jenny

  SvaraRadera
 2. Ja det är konstigt,man lever för sina lediga dagar och man tycker att man har all tid i världen.Men rätt som det är,så är ledigheten slut och vad har man uträttat?Ingenting.Förstår inte vart tiden tar vägen.Gött att tomtarna hamnat där dom ska iallafall.Bara det är ju en framgång.Kramiz/Rugg-Land (haha)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...