Dagens citat

tisdag 23 november 2010

Teknikens under

BertaStina blev så glad när hon såg hur bra hennes nya telefon filmade, så igår skulle hon börja leka lite med filmerna.. Men se dom gick inte alls att använda i Movie Maker, o inte gick det lägga upp dom på YouTube heller, såvida hon inte gjorde det från telefonen.
DET gick bra, men hur fasen det funkade det har hon inte en aning om...
BertaStina testade o slängde iväg en liten filmsnutt ut i rymden då, eftersom det var den enda alternativet hon hade.
Men hon hade inte en aning om vart telefonen skulle göra av det eftersom hon inte fick välja det.. Spännande spännande..
Men under över alla under, hamnade inte den på BertaStinas YouTube-konto.. ??  Hur gick nu detta till??   men BertaStina antar att det måste ha nåt med googlekontot att göra.. men hon förstår ändå inte hur hennes nya gmail som telefonen ville att hon skulle göra, kunde kopplas ihop med BertaStinas YouTube-konto??
Nä det där ligger nog lite över BertaStinas intelligensnivå.. =)
Snacka om smartphone =)
Ja den är så smart så den vet vad BertaStina ska skriva t.o.m.. Det säger knubben..
När BertaStina försökte tala om för knubbe igår att ett "förbannat" som kom med i ett sms gjorde det alldeles av sig själv, så sa han att det gjorde det inte alls det, det var för att telefonen visste att BertaStina ville skriva det.. Det var därför det kallades smartphone se =)

Men den hade väl ändå inte behövt vara Översmart, BertaStina VILL ju greja med sina filmer.. nåt kan hon väl ändå få göra själv??!!!  Eller?? Ska det vara på detta viset?? voffödådå

1 kommentar:

  1. Härligt Bertis!! =) Kul att du är nöjd med den lille "ungen"! Fast lite läskigt hur långt det gått med teknologin egentligen....
    Snart behöver man inte ju inte tänka själv längre....Det sköter sig självt liksom.

    "Vettefan hur det går till??"

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...