Dagens citat

lördag 16 juli 2011

Den är här nu..

BertaStinas SEMESTER =D
Som hon längtat.. ett helt jäkla år..

I går morse klev hon av sitt nattpass o gick på semester...
Hon åkte hem o gick en sväng med Fajerpojken o sen följde hon med knubben till Valbo för ett besök på Ikea..
BertaStina sov en liten stund i bilen på vägen ner så hon skulle tya med det, för hon är ju ingen ungdom hon inte.
På hemvägen stannades det till i Falun så att BertaStina äntligen kunde få tag på ett papper som hon letat med ljus o lykta efter på dessa breddgrader.. o tänka sig .. i Falun fanns det =)
Nää, inget dasspapper.. utan ett Stora Enso 4CC 250 g... fina grejor... =)
Jodå, BertaStina försöker ju skaffa sig en hobby, ifall hon skulle få för mycket fritid en dag.. hahaha..  troligen.

Sen när man ändå var i Falun så kom BertaStina på att hon kanske vill gå på en stor skoaffär som dom har där.. Men Nähäpp.. då fick BertaStina veta att hon hade Skoförbud ...!!!?? Jo, det hade knubben tydligen utfärdat, för BertaStina hade köpt så dyra skor så nu fick det va skoförbud tills i höst.
Tur att det inte är så jävla långt dit då =)
Det är väl om ca två veckor eller nåt. 
Det måste det va.. för både Domus o ICA har släpat fram bärplockarna..
Det är bland det värsta o mest deprimerande BeraStina kan se på en affär.. Hon har lust att sträcka ut armen o sopa ner hela hyllan när hon går förbi..
o sånt har dom mage att plocka fram långt innan BertaStina ens har fått semester..  Fräcka så det förslår. Sänk BertaStinas humör bara..
Hon kanske skulle ta dassglasögonen när hon åker o handlar... så kunde hon fälla ner locken när hon går förbi bärplockarhyllan.. =)
Eller så skiter hon i att gå på Domus o Ica o går till en skoaffär i stället =)
För när BertaStina städade idag så undrade hon i sitt stilla sinne, varför i helskotta det är HON som har skoförbud.. när det är Knubben som har mest skor i hallen?!?..
Fast det var klart.. BertaStinas skor var ju så dyra.. men BertaStina undrar hon, om inte knubben har ett par lilka dyra skor,, eller två par kanske...
Ja strunt samma.. det är nog alldeles för många skor här i alla fall... i varje fall när man städar.. o det har BertaStina pysslat på med idag.. Tvi fan vilken syssla.. BertaStinas humör far som en berg o dalbana när hon håller på med den.. UPP o NER.. UPP o NER.. ibland har hon lust att skrika som om hon åkte bergodalbana oxå.
 o varje gång hon håller på med denna förhatliga syssla så funderar hon om hon inte ska sälja hela skiten o flytta till en liten etta.
Aldrig känner hon sig så gammal o trötter som när hon håller på att städa.. 3 våningar.. det är liksom lite för mycket för en gammal BertaStina.
Man kanske kunde få lite hemtjänst =)...  istället för tomten då, som inte tycker att hon behöver nån, för hon har ju BertaStina..  Det vore väl inte mer än rättvist att BertaStina fick hennes hemtjänst då.. eller ?

Ja Inte blev då BertaStina klar med städningen idag heller..  för efter att hon ätit så blev hon så trötter så trötter så hon la sig på soffan under en filt ute på balkongen o... så slocknade hon, o sov tills klockan var HALVTIO i kväll.. jisses.. BertaStina blev nästan lika förvånad som när hon vaknade i morse o trodde att klocka var tio men den var bara sex =)
Som det kan bli när man jobbat nattvecka o dessutom hoppat över sömnen en dag.. Helt vimsigt med tiderna..
Men varför skulle inte tiderna bli vimisga åt BertaStina när hela hon är vimsig..

4 kommentarer:

 1. Skoförbud och bärplockar-mojar på samma dag? Och tillika på en semester???

  Nu är väl ändå världen lite orättvis mot henne!?!?!
  Sova under en filt på balkongen lät mycket trevligare om du frågar mej....

  Kram på´re och skit i städningen!
  Jag har gått i strejk!

  Jenny

  SvaraRadera
 2. =) ja man kanske skulle gå i strejk

  SvaraRadera
 3. Galenpanna...hehe...trevlig semester då...
  Kramiz...

  SvaraRadera
 4. Tack.. Det ska bli så skönt.. tror jag =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...