Dagens citat

lördag 20 juni 2009

BertaStina har sett den...

SOLEN alltså... en liten stund.. men det var nog bara för att BertaStina satte på sig tjocksockorna... det blev så varmt o skönt, men när BertaStina hade pollensanerat altanerna tog hon av sig tjocksockorna o skulle passa på att åka till kyrkogården o få planteringarna gjorda där, när det nu för en gångs skull var lite fint väder,... men BertaStina hann då inte ens komma dit förrän hon såg dom svarta molnen.. o visst började det regna, o mullrade lite oxå faktisk.. Men ska det mullra så tycker BertaStina att det kan göra det rejält, så att det blir lite mysfaktor. så man kan få sitta på balkongen o titta på blixtarna o vänta på smällarna.. o så kunde det gärna damma ner en blixt i nån tallajävel.
Tänk om BertaStina vore en häxa, ja det är ju inte så långt ifrån förstås, men BertaStina har inte dom där magiska egenskaperna, som gör att man skulle kunna slänga iväg en blick o så skulle det blixtra till o tallajävlarna skulle falla döda ner..
Även om BertaStinas gubbe säger att BertaStina har blickar som kunden döda, så har inte BertaStina lyckas än, men BertaStina ska öva på den blicken ett tag till så kanske det kan bli lösningen på BertaStinas hatobjekt..
Det vore så skönt att få ha lite kvällssol, nu när Ulrika har lovat att den ska komma till veckan o allt.
Men till dess, så sitter då BertaStina vid sin brasa o kurar..

VILKEN tur att man har den..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...