Dagens citat

fredag 12 juni 2009

Nu blommar syrenen..

men inte kan man sitta ute o lukta på den... =( Skitsommar.. BertaStina har fått plocka in några kvistar så hon hinner få känna doften.. för svich så har den väl blommat klart..

Ingen lust har BertaStina att plantera, när det inte är nåt bra väder.. men En stackars blomma har det kommit i båten i alla fall.. =) undra om den hinner fyllas innan sommaren är slut... Känns nästan lite smått meningslöst att sätta några blommor.. dom kommer väl att ruttna eller frysa ihjäl.. Ingen motivation har då BertaStina.. men den kanske infinner sig i morgon... hoppas kan man ju.. så BertaStina får några plantor köpta så hon inte står där utan plantor när plantbilarna slutar komma.. Det skulle då vara likt BertaStina det..
Planterat lite blommor till Aghamore har vi i alla fall gjort idag... Tänk att det har redan gått en vecka utan moffepojken.. o igår var sotarjävulen här, o ingen "vakthund" som talade om att han klampade iväg upp på taket.. . han kanske inte ens var upp på taket. Ja, BertaStina hörde då inte det i alla fall... för då snusade BertaStina i sin knarkdvala..

o nu ska snart BertaStina gå i dvala igen.. för i morgon är det mycket hon skulle vilja hinna med.. Men det vet man ju hur det blir med det.. när inte BertaStina kan få liv i sin kropp innan tolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...