Dagens citat

lördag 13 juni 2009

Ovanligt..

Idag har det hänt en del ovanliga saker... bland annat så har BertaStina varit uppe ganska "tidigt" =) ja BertaStina var t.o.m. i Mora innan kl tolv... BertaStina har varit på den STOORA loppmarknaden i FM Matsson Arena.. Men vad moringarna har för mått på stort det vetefan, inte är det då samma mått som BertaStina har i alla fall... Det fanns inte många fynd där inte, men Rut fick i alla fall en korg. Men hon är ju en liten dam, så de ser ut som om hon skulle behövt lite sällskap i den. Ja, det var i alla fall alla fynd man gjorde där på arenan.. Där var lika tomt som på matcherna sa BertaStinas gubbe nöjt.. BertaStina behöver väl inte tala om att han inte håller på Mora =) Tänk vilken grej hockeyn är ändå.. som kan få igång karlar så =) göra dom så kaxiga, upphetsade, nervösa, deprimerade, gapiga, skrikiga o ja BertaStina vet inte allt..

En annan ovanlig sak idag var att ParadisFia varit på besök hos BertaStina, det händer minsanna inte ofta att Fia har vägarna förbi hos BertaStina.. det är tur att Fia o BertaStina har varsin mobiltelefon o dator.. fast det är ju lite känsligt o till förtret för karlarna som inte förstår att det kan vara roligt att få sms ibland, lite då o då o nu o jämt =) Det är ju lika roligt som hockey ju =)

BertaStina fick en fin pelagon med Fia, för att BertaStina har fyllt år .. undra hur länge presenterna kan droppa in?? =)
Den ska nog BertaStina ha på sin balkong.. så hon har nåt o titta på när hon sitter där.. om det kommer att gå att sitta där nåt i sommar. Det verkar ju förbenat trögt med det.

Ovanligt oxå att BertaStina har lagt mat idag.. det brukar inte BertaStina behöva göra så ofta.. men ibland blir BertaStinas gubbajävel lite vrång o kinkig o vägrar laga maten.. BertaStina vet inte vad som tar åt han.. men som tur är så är det inte så ofta han blir sån. BertaStina tror att det är bara för att han tycker att det är så roligt att reta stackars BertaStina.. =)

Med tanke på att det hänt en del ovanliga saker idag så kanske det händer nåt mer.. BertaStina kanske vinner på lotto =) eller på sommarkrysset.. Det ska BertaStina spela nu....... ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...