Dagens citat

torsdag 20 augusti 2009

Inte lätt

o sitta på en stol o flina hela dan, när huvudet är fullt av irritation. BertaStina kan reta upp sig nåt så kopiöst på vissa saker.. vilket leder till att BertaStina retar upp sig på ännu mer. BertaStina kan till o med reta upp sig på blommorna.. dom som inte blommat så bra o dom som stått utan blommor hela sommaren men kommer igång NU.!!
BertaStina kanske borde låna KBT-"bibeln" med miss norrland.. men BertaStina förstår sig inte på sån där terapi heller så det skulle nog inte hjälpa. BertaStina skulle väl fnysa o frusta o tycka att det var ett jäkla trams. Kanske vore bättre om BertaStina tog en valium i stället. eller BertaStinas gubbe skulle säkert rekommendera en whiskey.. urk

Miss Norrland antydde lite svagt idag att BertaStina inte var så flitig med sin ny kamera, =) hm.. så BertaStina fick väl hugga tag i den en sväng idag. Men BertaStina har inte så mycket att fota just nu.
Här är i alla fall trollet som står på stenröset o spejar så att det inte kommer inkräktare till BertaStina.
o här är BertaStinas trappa som den ser ut idag.. lite blommor kvar än o Norrlands fina målade sten som BertaStina fick i present.

Trollet fick lite blomster i kärran till slut..


Men dom här.. dom har stått där o tjurat utan blommor hela sommaren.. NU först börjar dom komma igång.. så dags nu, när BertaStina snart gett upp pysslandet med dom..


den nya rosen har i alla fall fått 5 blommor nu =) o det var nog dom som blev den här sommaren.
o båten, den är då inte så rolig i år =( där har en del blommor drunknat den här sommar. BertaStina får väl skaffa flytväst åt dom till nästa sommar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...