Dagens citat

tisdag 4 augusti 2009

Jo minsann..

nu ska BertaStina gifta sig.. så nu sitter BertaStina här o väntar på tocken bocken o hoppas han kommer med pungen full med pengar, för det skulle BertaStina behöva..

Men när inte BertaStina är fullt upptagen med bröllopsplaner så gjuter hon lite, o nu har fågelbadet kommit på plats o pippilaterna sitter o funderar om dom ska ta sig ett dopp.. ett till rabarberblad har BertaStina oxå testat o gjuta.. ett mindre.. men se det sprack =( men BertaStina dängde på lite mer cement på baksidan så det sitter i alla fall ihop =)
fötterna som BertaStina gjutit har oxå kommit på plats.. men fler tassar ska göras =)

o BertaStina har hittat sitt troll som skulle stå på stenröset som BertaStina o hustomten gjort.. Det hittade hon igår när hon följde plumsemumsan på shopping..
o det här är planen för i morgon om det kan låta bli att regna...

nä nå bröllopsplaner det har då inte BertaStina tid med.. o var det nån som trodde det så känner han inte BertaStina, för det finns två saker som BertaStina aldrig blir så tokig så hon gör. Det ena är att gifta sig o det andra är att åka vasaloppet.
Men det finns tydligen dom som tror det om BertaStina =)
Ja, det var lite roligt i alla fall, värre rykten går det säkert om BertaStina =)

4 kommentarer:

 1. Jag som trodde att jag skulle få gå med bocken...

  SvaraRadera
 2. Ja, men bocken kan du komma med ändå.. bara den har mycket pengar i pungen =)

  SvaraRadera
 3. Men gud i himmelen så roligt att få gå på bröllop...snälla berta stina tala nu om vilket datum så paradisfia hinner söka semester...

  SvaraRadera
 4. BertaStina har inte hört när det ska bli, BertaStina kanske missar det själv =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...