Dagens citat

onsdag 5 augusti 2009

Som man kan reta upp sig..

BertaStina blir galen när hon inte får till saker o ting som hon sett att man kan göra på bloggen.. BertaStina måste oxå testa om hon klarar av det.... men det är klurigt som fan.. o helst när det ser bra ut på BertaStinas dator men inte på en annan. Suck =( .. Men BertaStina ger sig inte.. men för idag ger BertaStina bannemej sig..
Idag har BertaStina haft fullt upp.. Började med att åka o plocka stenar i morse.. men det var inte bra för BertaStinas hälsa att gå ut med på en gång.. BertaStina trodde hon skulle få en hjärtinfarkt... men BertaStina överlevde o gubben har murat klart nu.. o BertaStina har varit med o inspekterat o petat o haft sig o rännt o köpt cement flera gånger.. men BertaStina fick inte fylla på jord idag för gubben var rädd att BertaStina skulle riva muren då =) hm..
Så BertaStina gjöt lite själv oxå, lite fötter o sånt.. =)o sen fixade BertaStina till hos Aghamore.. idag är det två månader sen har for till hundhimlen. o igår fick BertaStina brev från Agria som tyckte att det var dags att Betalar försäkringen för Aghamore.. Det var inte snällt av dom.. när det är BertaStina som ska ha pengar med dom..
Sen fick BertaStina lite mat med gubben o efter det lurade BertaSina iväg gubben o hustomten o plockade driv-ved =) o sen har BertaStina suttit o JÄVLATS med blogghelvetet..
o nu ska väl BertaStina nanna för i morgon börjar motorfestivalstjoffsan o då blir det hektiskt kan BertaStina tro..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...