Dagens citat

lördag 19 december 2009

Brummeli brumm, vem brummar härjo BertaStina o plumsemumsan på väg på klappjakt.. kallt satan..
Stressigt o dant var det o BertaStinas mage fick inte mycket i sig idag, bara en liten korvajävel på vägen ner till den stora stan o inget fika på kupolen fanns det tid till.
En kopp te o äcklig brownies från MC Donalds fick BertaStina vingla i sig i bilen på vägen hem, o några strips för att stilla hungern.. men när BertaStina sent om sider kom hem fick hon mat som gubben lagat.. Det satt gott i BertaStinas mage.. =)

Några klappar fick BertaStina avklarat i alla fall, o gjorde dagens goda gärning o hittade en klapp, till en för BertaStina helt okänd person, o för det fick BertaStina veta att hon "är bäst"  =D   inte varje dag BertaStina är det inte =)
Sen får vi väl se om BertaStina är bäst bara det har öppnats.. men vara det en stund är väl inte fy skam det heller =)

Det är bannemej inte lätt detta med att köpa klappar.. 
Till en del är det ju förstås lätt , lilla skrutt hon bara sprutar ur sig saker hon vill ha så där är det ju bara att välja o vraka vad man vill..  men pippilotta... hon vill visserligen ha ALLT..  men vad är ALLT??! 
Kan man gå in i vilken affär som helst då o bara sträcka ut en arm när man tycker o grabba tag i det som står där.. ?! Nä,ä..skulle inte tro det..  Suck.. BertaStinas humör höll på att rämna ett tag idag. (eller plumsemumsan tycker förstås att det gjorde det kanske)
Tänk om BertaStina vore miljonär, då vet BertaStina vad hon skulle ge pippilotta i julklapp.. då skulle BertaStina smälla till med en ny bil, o så skulle BertaStina bjuda in alla som ville att ta ut sina aggressioner på biljäkeln hon har nu..
Men om BertaStina vore Gud. eller Amor eller nåt.. då skulle nog BertaStina se till så tomten kom med en trevlig o bra karl till pippilotta.. o kanske till andra med om inte vissa uppför sig =) o då skulle det bli.. en datanörd, en snickare o en bilmekaniker,, =D  o BertaStinas Toy o Ta skulle inte behöva in på hospitalet mer, o inte BertaStinas dator heller..
Ja ja, man kan väl få drömma =)
Nu ska BertaStina gå till snarklådan o fortsätta med det...

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅH så skönt att Rugglan slipper klapphysterin.Kan bara titta på när andra ränner runt och stressar.SÅÅÅ skönt.Det är ju ett rent h-e att hitta fyndiga klappar till dom som redan har allt.Jul är stress men inte för Rugglan.Nä här är det färdigstressat.Hoppas klapparna blir uppskattade,annars får du väl skylla på tomtajäveln.Sov gott.Rugglan är uppe en "stund" till.

    SvaraRadera
  2. Tittar in och berättar att jag länkat till dig! OK??!!
    Hör av dig annars!
    Kram och ha det bra!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...