Dagens citat

tisdag 29 december 2009

Knappt har man svalt julmaten

förrän reklam o erbjudande om provprenumerationer på topp hälsa, i form o dylikt kommer. Men BertaStinas gubbe har sagt att det inte räcker med att bara "läsa tidningen" man måste göra som det står i den oxå..  va??.. Nä då får det va för BertaStina..
VEM har tid o ork att flaxa runt med såna övningar som finns där, eller fundera på vad det är man stoppar i kakhålet..
Ja inte då BertaStina i alla fall.. Jobbar inte BertaStina så har hon en ledig stressig dag.
Idag försov nästan BertaStina sig, Det blev lite bråttom när hon vaknade o insåg att hon snart skulle följa med tomten till sjukan för en liten besiktning. Men dit kom vi o tomten gick igenom besiktingen som vanligt.. annat än BertaStinas Toy o Ta det.
Efter det blev det begravning av katt.. KALLT Som F.N o göra det en dag som denna. men Pippilottas enorma tålamod att leva med kattkiss överallt, från stekpanna till skor var tydligen över nu. Tråkigt o ledsamt i hjärtat men den lilla kraken gick ju inte att leva med. BertaStina hade nog gett upp för flera år sen. Så nu har Aghamore. Bozz o dom andra djuren på djurkyrkogården fått mera sällskap.
Stelfrusen o hungrig i magen efter det var det dags för BertaStina att åka till Mora med Toy o Tan. Slängde ner 3 after eight i fickan som färdkost o iväg o lämnade in bilen för att fixa bromsarna som inte dög på besiktningen.
o var var plumsemumsan sen?? som skulle hämta BertaStina där vid toyotasjukhuset. ? inte svarade hon vare sig i mobilen eller på hemtel.. nä hon verkade då ha glömt mamman.. =( hmf..
men tur att BertaStina har fler döttrar, så då fick skrutt rycka ut o hämta mamman o följa henne på fiket så hon fick sig lite choklad o en macka i den hungriga maggen, o sen åka o handla lite o så skjutsa tillbaka BertaStina o ta igen sin bil.. sen hem.. laga mat.. äta.. o så var det kväller o BertaStina var så trött o slut o landade i soffan..
Ja inte hade BertaStina orkat göra några gymnastiska övningar ur topphälsa då, eller gå ut på nån långpromenad..  Nä BertaStina tog en fika i soffan i stället =) o nu snart ska det sovas.. så man orkar bege sig till jobbet i morgon igen..
natti natti..

3 kommentarer:

 1. Jo, men visst är det väl för tokigt?
  Att man ska behöva GÖRA en massa grejer också för att nå evig ungdom, bli slank och hälsosam och Gud vet allt???

  Här står en massa grejer uppe på övervåningen i lilla huset som inhandlats från bl a TWINS, i hopp om att jag ska bli smal och atletisk och få snygg "tvättbräda" till kommande bikinisäsonger....men.....
  Jag har upptäckt samma!?!??
  Tydligen ska man ANVÄNDA dom åxå...(;
  Jisses, så tossig man e som har lagt pengar på sånt.

  Ändå tycks hoppet vara det sista som överger en. För jag dammar av dom ibland!

  Uschiannemej! Så trist med katten, men vad gör man? Inte alls roligt när dom håller på så. Och man klarar ju inte av att leva med det hur länge som helst.
  Kattkiss ÄR bedrövligt om det hamnar på fel ställe...
  Jag tror min Mamma klappar om katten där uppe i himmeln, för hon tyckte om djur!
  Vi får hoppas på att dom har det bra "där oppe"...

  Och va bra att Du fått fixat till bromsarna nu, för det är nog rätt bra att ha sådana.

  Och du....med det tempot du har på dina "lediga dagar" så tror jag du kan spara den där prenumerations-pengen!
  Kram & Natti!
  //Jenny

  SvaraRadera
 2. Full rulle en ledig dag.Cheezez.Nu närmar sig nyåret och fy tusan jag hatar det.Ska ju jobba till 21.15,sen hem och upp 04.45 dagen efter.Försöka sova i allt jävla smällande och hoppas att inte hunden blir alltför stressad.Ännu en ångestfylld högtid när alla ska va glada och hitta på roliga saker men jag ska bara va hemma med Ogglan.Ska bli så skönt när alla dessa jävla högtider är över och man kan börja blicka framåt igen.Gott nytt Bertis.Skål.

  SvaraRadera
 3. Jag borde vara så smal att jag inte syns efter alla DVD filmer och tidningar och receptböcker OCH tränings redskap som jag lagt pengar på genom åren.

  Fram till jag blev sjuk - 97 så var jag en 38:A som kunde äta vad jag ville utan att det syntes på våg eller måttband.

  Men med sjukdom kom tröstätning och på den vägen är det..................

  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...