Dagens citat

fredag 4 december 2009

Tänk om

man fick vara Anna Anka för en dag eller två, per år.
Den dagen man ska julpynta o den dagen man ska ta bort skiten.. Då hade man säkert nån som gjorde det åt en, så man bara kunde få sitta där o njuta av allt det vackra i lugnan ro o slippa känna sig helt utpumpad.

I kväll har BertaStina varit till tomten o hjälpt till att koppla o få ström till alla slingor o stakar som ska lysa. o Det är lika roligt varje gång att försöka få ihop det.. Från ett enda uttag, ska det dras en dosa från en dosa till en dosa i ett oändligt spindelnät.. Dosor o förgreningar så det står härliga till...
Vad BertaStina är glad att hon har massor med "hål i väggen" i sin koja. o ändå är det nästan för lite dessa tider =)

BertaStinas dator har varit en sväng till sjukan idag igen, o blivit lite "lödd i hålet".. o farbrorn som lödde var snäll med BertaStina, det kostade inte tusen kr =) bara 500..  så nu är det bara till att se om datorn lever som den ska.. annars vet då inte BertaStina vad hon gör, då är risken stor att hon blir GALEN.

BertaStinas Toy o Ta har oxå varit en sväng till hospitalet idag.. o den räkningen har då BertaStina inte ttittat på.. BertaStina tror att hon mår bäst av att inte titta på den än..
I varje fall ska hon sova innan hon gör det.. För nu är det trötta ögon i BertaStinas huvud.. Lite drygt 3,5 timme var vad BertaStina hade tid att sova idag.
Så nu ska hon minsann nanna ner sig under täcket..
Natti natti


4 kommentarer:

 1. nej... titta inte på några räkningar innan jul stina.... lika bra det!

  SvaraRadera
 2. Hej svejs!
  Hittade hit till dej via "Ruggugglan", och ....JAG MÅSTE FÅ KOMMA TILLBAKA!!

  Haha...vilka skratt man kan få sej här inne..(:
  Ljuvlig blogg i en salig blandning mellan skämt och allvar!
  Hoppas de e okej att jag har lagt till dej i min lilla lista!

  Kram på dej från Bohuslän!

  //Jenny

  SvaraRadera
 3. Anna Anka??? Du kan inte mena allvar...hon är ju både ful och dum i huvet!!! och det tror jag nog inte du är...Nä va du glad att du är en BertaStina...Du är ju unik...

  SvaraRadera
 4. Ha ha, tack för det Rugglis

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...