Dagens citat

tisdag 29 juni 2010

BertaStinas gamla ben

Oj, oj, oj, som dom värker nu. Dom har pinnat på alldels för mycket idag, det känner allt BertaStina nu när hon sitter här i natten o har börjat sin nattvecka på jobbet.
Dom värker bannemej ända nerifrån tårna o upp i rumpan. Nere vid tårna för att BertaStina inte riktigt gått in det där med flippflopparna än, det tar ju en liten stund att vänja vintertassarna för det.  o resten för att BertaStina travat o gått o gått o haft fullt upp hela dagen. Stegräknaren visar att BertaStina travat över 17500 steg idag.. alldels för mycket för ett par gamla BertaStina-ben som bara kan gå en 4-5 tusen steg under vissa jobbdagar.. hmm,, vad gör BertaStina på jobbet egentligen =)
Kontraster, som sätter värk i BertaStinas ben.

Det kommer att bli ett jädrans skålande här i natt. BertaStina har redan skålat i sig nattens powerking o det får nog bli lite treo-skålande oxå om BertaStinas rumpa ska klara att sitta här hela natten.

Det var tur att BertaStina bara behövde passa Två vovvar idag, annars hade det varit ännu flera steg i BertaStinas ben, o det vetefanken om dom hade tyat med.  så det är väl en himmelens tur att BertaStina får jobba natt ett tag nu, så hon får ta det lilla lugna.  Öva på det där med att "bara vara" =)

Här har BertaStina travat fram med sina trötta ben idag
Hängandes i kopplet bakom dessa två
Nädå, dom går faktiskt ganska fint, om man jämför, med vissa andra ...läs Nitro =)

Men snart.. åtta arbetspass o två veckor bort. då ska BertaStina bara gå små valp-promenader =)
Ha semester o "bara vara".. 
HA,! sikket skämt..
Det har BertaStina alldeles för många idéer för att det ska bli nåt av med det. o nu ryktas det att lillemannens hushålle ska stå klart till helgen, så nu jädrar får BertaStina pinna på med bullbaket..  ingen rast o ingen ro =)

Vila får väl BertaStina göra på hemmet..  fast där ska ju BertaStina vifta med käppen o hålla personalen igång, så det gäller väl att hålla sig i form så man orkar med det =)
Det skulle ju vara för sorgligt om inte BertaStina skulle klara av det sen, som hon planerat för hela livet.

HIT med Fika.!!!!    GE fan i mig!!jag ska inte lägga mig!!!    Jag vill INTE HA GRÖT!!    Stäng inte av datorn!!    Får man ingen MAT!!??     Dra åt pipsvängen!!låt mig SOVA!!!!   Jag vill inte gå upp, Jag är väl för Helvete ingen TUPP!! 

Ja, det är mycket BertaStina ska ha ork att vråla om o slåss för sen.. BertaStina har minsann sett hur det är på dom där hemmen..  Tidigt i säng om kvällarna, tidigt upp i ottan, gröt till frukost, sitta o uggla i ett dagrum.
Nä dra på trissor.. Det kommer BertaStina ALDRIG att gå med på.!!

Det är nog bäst att BertaStina tränar sina ben, så hon slipper hamna där i förtid..

Tripppar genast iväg till köket o hittar nåt ätbart =)... tripp ... ... tripp .. .. .. tripp.....

3 kommentarer:

 1. Hallå där.Det låter som om Bertis är 100 år ju,men så är ju inte fallet.
  En sån där mamma skulle man ha som ställer upp så som Bertis gör.
  Och när vi hamnar på "hemmet" så lär vi nog få finna oss i både det ena och det andra,för tid och personal lär nog inte finnas då heller.
  Ha det bra på jobbet.
  Kramiz.

  SvaraRadera
 2. Nej BertaStina tänker inte finna sig =) Hon ska "slåss".. med käppen =)

  Det är bara kroppen som är 100 år rugglan =)

  SvaraRadera
 3. Haha....Du skriver så underhållande och roligt så man GLÖMMER ju nästan allt "allvar" bakom!?
  Är det meningen kanske??

  När jag läser dina rader så SER jag inne i huvet en massa bilder på en lagom ilsken, söt tant i hatt (förstås!), med tegelsten i handväskan och käpp (också förstås!)

  Ja, Du och ditt liv BLIR som värsta tecknade serien i mitt huvud!
  Hängandes där bakom Nitros koppel i flygande fläng, bakandes bullar samtidigt som hon sms:ar till samtliga barn och "kollar läget".....

  Du är ju bara underbar!

  Hoppas du får en fin dag, vännen!
  Kram, "Stigbert"

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...