Dagens citat

måndag 7 juni 2010

Jodå..

idag har dom sagt det på radion oxå..
Älvdalen har den näst dyraste sopavgiften i hela landet!!
Så det så... Det var väl det BertaStina visste..
Jädra OCKER!!!

2 kommentarer:

 1. Visst är det UNDERBART med sådana "roliga" utgifter???
  Som om det inte räckte med att vi skulle sopsortera, köra skiten själv till stationer, och dessutom betala en massa extra för dyra extra-emballage på en del varor....):

  (Fast ni kanske slipper köra iväg allt sorterat själv, eller? Det kräver dom här.
  Bara brännbart och kompost hämtas i röda och gröna påsar...Plast, metall, glas, papper, batterier, grovsopor måste vi själv lasta i våra bilar och köra iväg med. Annars kommer sop-polisen och tar oss!!)

  Grrrrr...

  Jenny

  SvaraRadera
 2. Nädå, inte slipper man sortera o köra sopor. Det är fasen ett heltidsjobb. Det ska diskas o vara rent o sorteras o köras iväg o försöka matas in i redan proppfulla kontainrar, med minimal öppning så man måste stå o mata En o en i taget o nästan få fingrarna avklippta av en luckjävel som slår igen.. Det vore ju en sak om man kunde hälla ner skiten i ett litet hål. men det är konstuerat så man ska stå en halv dag o MATA in skiten en i taget.. BertaStina HATAR det =)
  För den Näst dyraste sopavgiften i sverige får vi komposten hämtad varannan vecka o brännbart en gång i månaden, o resten ska man sortera o skjutsa iväg till överfyllda kontainrar..
  Dubbel-Grrrrrr =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...