Dagens citat

onsdag 30 juni 2010

Detta går inte

BertaStina måste bli lite mera skärpt... vaken.. alert...  mindre vimsig.. få lite koll på tillvaron..
Men hur det ska gå till.. det vet hon inte än..
I varje fall måste BertaStina vara lite mera på sin vakt när hon är i affären...  för dom där kan man inte riktigt lita på alla gånger..
Idag var BertaStina o pantade flaskor, o den pantmaskinen dom hade där på ICA, Den kan inte varit riktigt frisk den inte..  BOTTEN FÖRST!!! BOTTEN FÖRST!! Blinkade o tjöt fanskapet varenda gång man stoppade i en liten flaska.. FAST BertaStina stoppade in BOTTEN FÖRST!
"Skruva upp korken".. sa en personal på Ica.. joho. precis som det hjälpte.. 
BertaStina stod där o jävlades o det frestade på humöret.. ibland slank det in en o annan flaska o så såg skrutt att dom inte ens räknades så man fick pant för dom..
Då sa det slurp i tålamodspotten för BertaStina o hon packade ihop o drog till Domus i stället.
O när BertaStina handlade där sen så betalade BertaStina med kort o rundade av uppåt till närmsta hundring för att få några slantar i lilla portmonnän..
Men ändå har BertaStina bara 1,50 i sin lilla börs nu!!?? Vart tog slantarna vägen?? Fick BertaStina några pengar tillbaks??  ja inte minns väl BertaStina det.. inte en susning..
Nej hon är nog ett lättlurat litet offer den där BertaStina.  Hon MÅSTE skärpa till sig... Få lite ordning.. lite lugn o lite sans.
Hemma ställer denna virrighet till ett fullständigt kaos, då BertaStina aldrig vet var hon har nånting.. Det är ett letande o letande efter allt mellan himmel o jord.
Ja, saker som BertaStina höll i för två minuter sen kan plötslig bara vara borta. Det är tur att knubbegubben kan hitta det mesta.. men ibland går han bet. Han tycker att BertaStina snart behöver ha en personlig assistent =)
Undra om det finns nån som skulle ta jobbet =)

Men det kan ju även va så att det är den där Ivar som härjar o gör tillvaron helt upp o ner för BertaStina. drar o far med alla BertaStinas saker.. I så fall tycker BertaStina att han borde ta sig lite semester nu.

o som om det inte skulle räcka med Ivar därhemma
BertaStina har en eldsprutande drake där oxå.. o jädrar vad det kan fräsa o spraka om en sån.
BertaStina hittade utlösaren till den idag, o den ska då BertaStina försöka akta sig för hädanefter, annars kommer hon då snart att få allvarliga brännskador.

Nä, nu kom BertaStina på att hon ska kolla om fjollträskarna gjort rätt med BertaStinas lön.. så inte dom lurat Bertis oxå.. dom har ju lite "fel i systemet" dom stackrarna.. inte så lite heller, för dom har försökt avhjälpa det i flera år nu.

Fram med lönespecen o ta ett djupt andetag..

1 kommentar:

 1. Ivar och eldsprutande drakar....Naäe...nu har BertaStina blivit så kryptisk så en "sur-tant" har inte en suck att hänga me snart!?!?!?

  Skit e det, när man blir så där vimsig i "pallet" så man knappt minns OM man ska ha pengar kvar i plånboken, eller inte!
  Här är en till!

  Hoppas du fick rätt lön i alla fall...(:

  Kramis!
  "Stigbert"

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...