Dagens citat

torsdag 1 juli 2010

Tredje natten

Nu är det redan natt nr 3 av BertaStinas 4 jobbnätter. Dom går så fort så BertaStina hinner knappt blinka.
Ibland är det helt ljuvligt att få gå till jobbet.
Det är så lugnt o fridfullt på BertaStinas jobb om nätterna..  Inga spöken drakar o demoner. Det är alldeles underbart, nästan som att få åka till en egen måne. 
GE BertaStina fler nätter.!! =)

BertaStina sitter o surrar runt med sin dator lite o vips har natten gått.. BertaStina förstår inte riktigt hur det går till, men snabbt går det. =)
Ibland sliter förstås BertaStina sitt hår, när saker o ting inte går som det ska.
Men då finns Rugglan tack o lov.. BertaStina tutar i näverluren o sen får hon hjälp med Rugglan =) hon är en riktig klippa den där Rugglan. BertaStina behöver nog ingen datanördsmåg..

I natt när BertaStina satt o surfade runt så gjorde hon en ny bekanskap... Ja, ingen karl eller ruggla eller nåt sånt.. utan ett FLUGskåp.. 
BertaStina har aldrig sett ett flugskåp förut, hon läste om o om igen o bokstaverade F  L  U  G .. jo, visst fanken stod det FLUGskåp.. men VAD har man då ett flugskåp till ?? Ska man ha flugor i det???  NÄ.. BertaStina googlade lite o har förstått att man förr använde det som förvaring åt maten  för att skydda mot flugor..
Men BertaStina skulle snarare vilja kalla det för Kattskåp.. tänk så bra att ha ett sånt att slänga in fisken eller köttfärsen i när den ska tinas. Då behövde man inte vara orolig att nån katt skulle hoppa upp på bänken o äta upp det. 
Tja, man kanske skulle ta o köpa sig ett sånt där "flugskåp" för endast 679 riksdaler.. som hittat =)

Nä.. det går precis lika bra med ugnen..

1 kommentar:

  1. Tack ska du ha lilla Bertisen.Rugglan slickar i sig berömmet.Idag har Rugglan haft en underbar dag i guds fria natur.Finns det något underbarare???Nä jag tror inte det.
    Kramiz på´re Sötnos.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...