Dagens citat

onsdag 14 juli 2010

En semesterdag

som BertaStina har ägnat åt att jävlas med datorn samt letat efter en färgburk. Det var vad den dan räckte till =(
BertaStina ska ju installera allt på nytt i datorn nu igen, men detta med mailen får hon inte till, o det kan göra henne topp tunnor rasande.
Så BertaStina försökte ringa till telia, men det är ju nästan lika med att begå självmord. Hjärtinfarkten är inte långt borta.
Först prövade BertaStina att "knappa sig fram" men när hon knappat o knappat o bara får höra den automatiska kärringen som babblar på, men samma jävla tjat.. "du vet väl om att du kan lösa dom flesta problem via internet ..... har du problem efter det senaste åskovädret?? pröva att stänga av modemet.... o.s.v OM o OM o OM igen, så exploderar BertaStina o vrålar till o dänger på luren.. stänger av modemet..
gör ett nytt försök o ringer o försöker säga vad hon vill ha hjälp med.. MAIL.. MAIL!! Internet.. ? ... samma jävla tjat ändå..  BertaStina fräser till Det var då ett JÄVLA tjat!!!  o plötsligt går signaler fram o BertaStina får prata med en RIKTIG människa.=)
 BertaStina talar om vad hon vill ha hjälp med o hur jävla svårt det är att ringa till telia..  -Ja jag vet säger hon i luren-jag ska koppla dig rätt...
Tack Gode Gud tänker BertaStina.. o BertaStina blir kopplad till..... "du vet väl om att du kan lösa dom flesta problem via internet ..... har du problem efter det senaste åskovädret?? pröva att stänga av modemet.... om o om o om o om igen.. men för i helvete.!! håll käft o säg åtminstonde att man står i kö eller nåt så man vet om det är nån idé att hänga kvar i luren..
Nä minsann detta klarar inte BertaStinas tålamod... hon fick lägga ner innan infarkten blev ett faktum..

Istället, skulle BertaStina måla en liten bräda, som hon köpt färg till för längesedan.. MEN nu finns inte den färgen att uppbringa på denna adressen.. BertaStina har letat o letat ÖVERALLT, ja t,o,m knubbe har letat o inte lyckats hitta den..  Sååå jäääävla tålamodsprövande..
Huvva så sur BertaStina kan blir.. hon ger sig fan på att det är den där Ivar som varit i farten..

I morgon ska BertaStina köpa sig ny färg o fan ta Ivar om han ens tänker tanken att röra den.. grr.

******************
Dagens Knubbeskämt

BertaStinas Bertil, har plötsligt fått badbyxor.. !?

Det var ju snällt av Knubbe att låna ut dom =)
 men det är nästan lite som att ha ett barn i huset faktiskt =D KnäppKnubbe

2 kommentarer:

  1. Humor har han gubben din i allafall,haha.Sånt gillar Rugglan =)

    SvaraRadera
  2. Haha.. det är då en rolig gubbe du har!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...