Dagens citat

måndag 12 juli 2010

Kattsemester

Simba har varit på "semester" några veckor..
Han brukar ta sig lite semeter om somrarna, BertaStina har lärt sig vid det här laget nu, så hon är inte så jätteorolig.
Men nu tyckte BertaStina att han varit borta länge nog så igårkväll gick hon en runda långt upp i skogen här där hon hittat honom förut en gång o ropade Siiiimba!!!..... Siiiimba...!! Siiimbaaa!!
Men nån katt såg inte BertaStina till..  men i natt, precis när BertaStina höll på att somna.. Då small det till i kattluckan o BertaStina for upp som ett skott för att se efter vem det var.. o då var det Simba som redan varit in en sväng o försökte dra igen..
Men då var det BertaStina som fick bråttom ut för att fjäska, med mat o grädde =) o idag har det bjudits på kokt abborre, så nu har han legat hemma o latat sig hela dagen,..  o njutit i en skuggig plats

o valpen han hittar sin skugga under BertaStinas solsäng..
Det har nog varit varmt till den lilla parveln idag, för han har inte haft nån vidare matlust..

o var håller tjockelasse hus då?? har han oxå dragit på semester?? Ja det verkar inte bättre.. är en bra stund sen han var hemma oxå, men han brukar hålla till vid gården här nedanför o dit vill inte BertaStina gå o gala Naaasssse!! 
Så han får väl semestra ett tag till då..

Nä om BertaStina skulle ta o spara ner alla sina kort igen då, för nu ska denna datorn in på hospitalet igen..
Det var då en förskräcklig tur BertaStina har med datorer.. o tro på fasen om inte den trådlösa råttjäklen har strejkat oxå.. 
Nära var det att BertaStinas telefon gav upp häromdan oxå.. ja den gav faktiskt upp en stund.....
BertaStina la ifrån sig den på ett handfat när hon var in på en toalett på vägen hem fr sthlm. o så stendog den, o det var ju inte undra på, för det RANN tvålvatten ur den.. =/ Jädrans handfat...
Men som tur var blev det liv i den igen, o BertaStina är glad igen =) 

1 kommentar:

  1. Du har då verkligen otur med dina datorer din stackare!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...