Dagens citat

onsdag 2 juni 2010

Nya springskor..

Nä, det har då inte BertaStina köpt sig, men det måste bannemej klockjävulen ha gjort, om den inte rent av köpt sig inlines, så fort som tiden rullar på nu.
Huvva det är rent skrämmande.
Häromdagen gick det upp för BertaStina att tjejen som vi skolat in som sommarvikarie på jobbet, var en av två små söta tjejer som man NYSS såg tulta runt med sin mamma på affären när man var där o handlade..
Jamen.. vart SJUTTON tog åren däremellan vägen??!!  Liten söt tjej ute o handlar med sin mamma- o Poff-- nu stor söt tjej inskolad på BertaStinas jobb.!!  Jisses..
( BertaStina säger då som paradisfia.. inte fan konstigt en annan är stel o öm i hela kroppen.)

BertaStina kunde nästan inte somna på kvällen efter den insikten.. VART har alla dom åren tagit vägen..??
Men när BertaStina tänkte efter så hade ju faktiskt BertaStinas äldsta barbarn hunnit bli sju år och börjat i ettan.. tiden går..
o det fick BertaStina ännu mera bevis på igår då hon hämtade barnbarnen o hade dom med sig hem en stund..
I bilen på väg hem säger storebroren.. -det här är sista veckan i skolan, sen får jag sommarlov..
Då small det till i BertaStinas hjärna... men HERREGUD!! han har ju redan gått ut ettan!!!! BertaStina har ju knappt fått in i skallen att han BÖRJAT ettan..  HJÄLP!!  DRA I NÖDBROMSEN NÅN!!

BertaStina skulle nog ha köpt sig springskor hon oxå, så hon hinner med tiden,, men i stället köpte hon sig ett par sandaler igår..
BertaStina var på skoaffären o prövade ett par sandaler som hon grunnat på ett tag.. dom här var sköna, dom tar vi sa BertaStina.. o när hon skulle betala säger han i affären.. men det här var ju en 39 o en 40..
Jaha.. inte undra på dom var sköna då, för BertaStina skulle faktiskt behöva en 39 o en 40 för hennes kropp är ju inte normal på en enda fläck... 
Men BertaStina fick väl ta ett par i st 40 då (ingen vacker blomma utan stora blad :o)...) så får hon väl se om hon kan äta upp högerfoten lite =) det kanske går att trycka ner nån bakelse i högerbenet o hoppa som fan så kanske den  trillar ner i foten.. men risken är väl att den inte ens kommer ner i benet, utan lägger sig längre  upp.

Trots tidens rusande rasande fart stannade vi till hos pippilotta igårkväll o hälsade på hästarnao dom här fulingarna
o för att komma in till dom måste man krypa genom det gamla hönshuset
Den där pippilotta hon har konstiga idéer..
det var då tur att inte BertaStina skulle in där.. för det hade aldrig gått =)

Nä nu ska väl BertaStina nanna sig då, för tiden går o går o vips så kommer tuppfan o gala o BertaStina ska till jobbet igen... en nätt liten tur mellan 7-18
Men med dom där springskorna som klockan har nu, så är det  väl snart kväller igen.. =)

Natti natti

3 kommentarer:

 1. Lilla Mamma Linus är åtta år:)

  SvaraRadera
 2. Så härliga bilder, BertaStina!!
  Rena rama paradiset ju, med söta djuren och kidsen!
  NU är det väl ändå riktig sommar?
  Äntligen.....(:

  Kram ..Jenny

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...