Dagens citat

lördag 10 oktober 2009

Dagen är slut

o BertaStina med =)
Dagens övningar har varit att gå ut i skogen med tre tvåbenta barnbarn, två fyrbenta barnbarn o en tomte, för att plocka mossa o ris att pynta gravarna med.. o det gick väl "ganska" bra... men bättre kunde det ju gått om långöra haft lite koppelvett o inte farit runt både här o där o trasslat in sig i ALLT.
Så speciellt fridfull promenad kan man väl inte precis säga att det var, med en vovve som virrar runt som om han inte sett världen alls förut o tre ivriga barnbarn som hittade lämplig mossa ÖVERALLT..  =)  Fartfylld är nog ett mer passande ord för den promenaden.. =)
Sen pyntades det på gravarna.. o storebrodern undrade vad det stod på stenarna o mormor förklarade vid en av gravarna, att här ligger.. gammals (tomtens) pappa, o gammals syster, o systerns son..
- Aha,, Va COOLT..!  tyckte han då  =)

Sen var det nästan som att ha fyra barn när man skulle åka hem o tomten hade glömt att hon skulle sitta i baksätet.. tjatade på storebroren som satt i barnstol i framsätet, att flytta sig tills han var på väg att ge med sig. o då ger tomten upp o stänger dörren o säger surt.. Ää. jag GÅR väl hem..
Ja, jisses sikket liv BertaStina har =) Det är roligt nästan jämt =)

Leken... vad den nu hette.. den att härja om i mormors o gubbens säng.. den har lekts idag oxå.. o när mormor säger -VAD SA JAG OM DET DÄR IGÅR!!!!
svarar storebroren.. -Vadå????!!! Det är ju roligt.!!!!
Jojo. det är inte mycket mormor fattar inte.. =)

o kvällen den har såklart mysts vid tvn o körslaget ,, mumsats ostkrokar o chips. m.m. men lilleman som såg farmor o farfars granne på tv, han orkade då inte vara uppe o vänta tills det var dags för dom att sjunga. o med sig upp i sängen fick han mellanbrodern oxå.. bara storebroren som orkade vänta ut team Stefan..
men nu nannar dom allihopa .  o då är dom så söta =D
SLUTET GOTT ALLTING GOTT..

Farum wel, som tomten brukar säga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...