Dagens citat

torsdag 1 oktober 2009

Fääädii!.....

Ja nästan i alla fall.. Nästan färdig för vintern är BertaStina..
I natt hade det varit så pass kallt att flitiga lisorna fått sig en knäpp o hängde som snorkråkor, o då gjorde BertaStina processen kort med alla blommorna ute.. nästan alla i alla fall.. ett fåtal får vara med en stund till. Dom flesta figurer o filurer har fått gå i ide, det är bara väktaren o spejartomten som får stå kvar o vakta BertaStinas hus..
Det här är resterna av BertaStinas sommar.......... =(

Rosen har oxå fått gå i dvala. BertaStina kanske kan pynta med nån tomtajävel eller nåt där sen, om inte snöhelvetet kommer snart.. o där står hjärtat som BertaStina köpte på höstmarknaden o som hon inte vet var hon ska ha.. Men Ha det.. det skulle BertaStina för det var ju fint =)  men nästa sommar kanske det får en utvald plats..

o i BertaStinas lilla hjärta har det fått bli lite mossa i stället för vatten.

o så har BertaStina planterat enen som husse köpt till Aghamore..

så moffepojken fick lite fint på sin viloplats.. lille vännen..

Ja, det var väl ungefär vad man hunnit med i dag.. o så varit till sjukstugan med tomten förstås. men den bilden ska inte BertaStina visa, då får man bara ont i hjärtat..

O nu var BertaStinas sötebrödsdagar slut.. nu ska BertaStina packa väskan o dra till jobbet ett tag igen. Men en positiv sak med det, är i alla fall att nu behöver inte BertaStina laga mat på flera dagar =) åååhh, det är ljuvligt.. Matlagning är inget stort intresse för BertaStina det inte..
Natti natti
säger

nu
.....................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...