Dagens citat

söndag 25 oktober 2009

under en filt i madrid

nej, men under en filt i en bil, är BertaStina nu.. På väg hem..
Nu är plastbarnbarnet firat o den nya bebisen inspekterad. Det var en liten rackare,, Fast han var stor.. o det lilla livet har redan fått ett "smeknamn" med morfar.. Percy..  Ja nu kommer den lille gossen att bli peppad redan från födseln om vilket hockeylag han ska hålla på.. Morfar säger Redhawks redhawks .. o pappa säger Djurgården, Djurgården... ja undra vad det blir.. han kanske skiter i båda o blir en moring eller leksing.. =) Tänk vilken katastrof det skulle vara.. hockey som är så Viktiga saker,,

Andra viktiga saker, är SOPAVGIFTEN.. BertaStina fick höra att i småland är avgiften bara hälften av vad BertaStina får betala.. o ändå hämtas soporna Dubbelt så många gånger.. o dessutom ska BertaStina diska o sortera sina sopor så det står härliga till.. man behöver ett helt "system" för att ta rätt på skiten.. det är burkar o lådor både här o där..
ja BertaStina visste väl nån stans innerst inne att det var nåt skumt med den där sopavgiften, det är ju därför BertaStina har ett oidentifierbart agg mot den..

Nåt slags agg, tror BertaStina att hennes gubbe har mot Gekås oxå =)
Oj vad det går undan när man är där o shoppar med honom.. då gäller det att hänga med i svängarna... det är inte som när BertaStina o ParadisFia är o shoppar det inte.. då shoppar man o så fikar man, o så shoppar man o så fikar man o shoppar o äter o fikar o shoppar o går hem till stugan o kollar sina fynd, sover en stund o shoppar sen gärna en dag till =) 
Men inte med gubben inte.. han får lite smått panik så det är till att skynda sig rafsa åt sig det man ska ha. Så BertaStina hoppas nu att hon inte fick med sig nån grisasjuka i farten,, =)

Nä det här var jobbigt.. sitta o skriva i mörker i en guppande bil.. Vetesjutton om BertaStina hittat rätt tangenter i mörkret..
"bara" 15 mil kvar hem nu =)  o halva batteriet på datorn, så BertaStina ska snurfa runt lite i jymden nu..
HÄJ DÅ RÅ

4 kommentarer:

 1. Ja vad ska du med gubben till Gekås och göra...det förstår väl varenda bonnläpp att inte det kan funka...nä ska det va ngn. ordning på det hela så ska det stötas och blötas och fikas och diskuteras precis som du säger om det ska gå rätt till...natti natti going...tuppen gal TIIIDIGT i morrn...

  SvaraRadera
 2. ha ha.. så sant ugglan.. =) men BertaStina ska snart dit igen.. UTAN gubben..

  SvaraRadera
 3. Hahahaha....kan säga att det INTE skulle finnas bromsar på bilskrället om resan hade gått förbi GEKÅS eller ULLARED och exet kört! Men det gör inteså mkt..guu va jobbigt att gå och trängas bland alla köpgalna människor som armbågar sig fram!:)

  Sopsortering är ett jädrans påhitt. Allt (utom glas) blandasju ändå ihop tillsist för att brännas - enligt ryktesvägar:(

  Fick igång datorn i natt men den beter sig väldigtbesynnerligt I say...bokstäverna fladdraroch hopparoch vill inte riktigt hängame d Hoppas ni är hemma välhållna....godnatt!

  SvaraRadera
 4. jisses.. har det blivit en nattuggla av camotanten =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...