PAJDEG
3 dl vetemjöl
125 g margarin eller smör
2- 3 msk kallt vatten
Tryck ut i pajform
Stå kallt 15 minuter
Grädda i ugnen 225 grader i 15 minuter
FYLLNING
2 dl creme fraiche
1 burk philadelfiaost
1 hackad röd lök
Blandas o fylls sen i kallt pajskal
Lägg på räkor (200g) o svart kaviar..
bör sen stå en bra stund o stadga sig så man slipper äta med sked =)
men gott gott, gottigottgott
Trevlig kväll
Pajen lät jättegod..... Svag som jag är för skaldjur i alla dess former.... Den måste jag spara ner. Om du undrar vem jag är så kommer jag från camotantens sida. Och hur lät det där??!! Via är kanske det rätta ordet!!??
SvaraRaderaHursomhaver kul sida.
Kommer gärna tillbaka och läser om Berta Stinas "krångel" med datorn och mer recept??? matglad som jag är...
Ha en bra fortsättning på helgen
Ja, den är jättegod. BertaStina o gobben satte i sig hela pajen alldeles själva =)
SvaraRaderao det är gott med ett vitt vin till ..
vin???? men stina då... du tar då din ledighet på allvar. Äntligen fick man receptet!!!!
SvaraRadera=) ja, va fan.. man måste väl fira sin "långledighet"
SvaraRaderaMmm.. låter super gott!! Måste nog ta och testa den =)
SvaraRaderaMmmm smaskens!
SvaraRaderaGuuu va god pajen såg ut!!
Pajer är det bästa som finns!
Perfekt som buffémat, picknickmat, nattamat...jaa alltid! Kalla som varma som ljumma....Tack för receptet. Det snor jag med mig.
Hoppas datorn kryat på sig nu....:)
Må väl! //"Gråsuggan"