Dagens citat

tisdag 13 oktober 2009

Väntans tider..

ÅÅÅÅ, BertaStina längtar efter sin dator!!!!  hon har väntat o väntat  på att det skulle bli måndag..då den kanske skulle få komma hem.. men inte är den frisk ännu.. den har inte ens fått VÅRD ännu!!  =(
tänk att det är så många sjuka datorer så dom måste stå på kö..  Ja det måste ju vara den beryktade svininfluensan.. Vad kan det annars vara. Men var bara två datorer före BertaStinas i kön nu.. o hade BertaStina tur, så kanske vården kunde börja sättas in idag, o då kanske, kanske den är frisk i morgon =)

BertaStina blir GALEN på gubbens dator, det krävs ett enormt TÅLAMOD att försöka göra nåt med den. Den borde minsann ta in på hospitalet en stund den med.
Men, BertaStina har väl inget annat val än att upprepa sitt mantra nån eller några dagar till . Tålamod tålamod.. tålamod tålamod..
Ja, ja, vad är väl en bal på slottet.. det är väl bara för BertaStina o gå o nanna sig.. jobba o sova, jobba o sova.. Slit o släp.., ingen rast o ingen ro.. =)
Natti natti..
glöm inte sprita händerna så inte svinet kommer o tar dig

4 kommentarer:

 1. Nä sprita händerna gör jag så det räcker...livet är inte lätt utan en dator du...förstår din vånda...men snart är den lilla rackaren hemma igen och då leker livet...tålamod...tålamod...hihi...

  SvaraRadera
 2. Stackars Berta Stina verkar ha det tufft nu..
  Jag hoppas att datorn blir frisk snart så Berta Stina blir glad igen =)

  SvaraRadera
 3. Är nog mer än bara en frisk dator som ska få bertastina på rikigt bra humör... jag tycker det är bra att den är borta just nu. Så gubben får lite nuppa, för bertastina måste vara bra rastlös på kvällarna nu!! hahaha

  SvaraRadera
 4. men anna... snuskvarning! nä inte är BertaStina rastlös.. nu går det ju MER tid vid datorn för gubbens dator är så SEEEG.!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...