Dagens citat

torsdag 11 februari 2010

Konstig säng

Det är en konstig säng BertaStina har. Tänk att den är sååå mycket skönare på morogonen än på kvällen, o på morgonen är den dessutom varm o go, vilket den Inte är på kvällen.. Borde det inte vara tvärtom??  Tyvärr har nog BertaStina haft den för länge så hon kan inte gå o klaga heller, garantin har nog gått ut för länge sen..
Eller är det en konstig Kropp BertaStina har kanske?? Den fullkomligt VÄGRAR att vakna till liv. När klockan ringer så åker armen ut o trycker på snoozeknappen o BertaStina säger som KöpingTobbe, Håll käften.!
Detta upprepas gång på gång, på gång, ända tills akutlarmet i hallen ringer. BertaStinas mobiltelefon som går igång, men den stänger som tur är av sig själv en liten stund, o går igång igen efter 5 min. Men det blir inte så lätt för BertaStina att slumra in mellan varven då, när det är TVÅ larm som tjatar på BertaStina..
Så till slut ålar BertaStina sig upp på sängkanten, drar undan gardinen o kikar på termometern o säger - Å FY FAAN! o så muttrar hon för sig själv..Vad i helvete är det med denna vintern.!! 
Har den bestämt sig för att ruinera BertaStina eller vad är det..!! Tänk för i jösse namn på BertaStinas TÅLAMOD.!
Att det är riktigt kallt det kan BertaStina bevisa.. 
När BertaStina klivit upp ser hon nånting mellan gubbens kuddar??.... va i hela friden...! har han sovit med MÖSSA ??! *S*  Stackars lilla gubben, det är inte lätt o va glatt på huvudet i dessa energispartider =)

där ligger han med mössa o BertaStina ligger bredvid o trynar under sin värmefilt.. fy vad elakt, BertaStina kanske får bjuda in han under filten, .. eller öka värmen... inte ska han väl behöva sov med mössa i alla fall..

BertaStina hon får då fasligt bråttom att leta rätt på sin tofflor när hon väl kommit upp, för det är så satans kallt på golvet.. kattlucka är inte bra.. =(  o Varje morgon sätter hon tofflorna först på fel fot o säger Faan.. byter plats o kommer sen på.. att dom ska av igen för hon måste skutta i ett par skor o ut i snödrivan o putta i motorvärmaren till Toy o tan först..
Sen får BertaStina stoppa fötterna i sina tofflor o fixa lite frukost o sätta sig vid datorn o "läsa vad som hänt i världen" precis som gubben gör varje morgon.. men han läser aftonbladet o sånt.. o BertaStina läser bloggar o facebook =) 
Det är precis lika bra.. på facebook kan man få se att idag är det blå himmel o solsken.. WOW.. är det det, tänker BertaStina o blir lite glad... för det har inte BertaStina sett här i denna delen av byn inte.. allra minst hos BertaStina i H...skogen

Nä nu är frukosten svald o det är dags för BertaStina att leta rätt på dom dubbla..
Ha en bra dag
önskar
från en annan del av Älvdalen.

3 kommentarer:

 1. Men fy farao! Stackarn.....klart du får bjuda in stackarn till värmefilten! Haha...(:

  Ja, det ser ungefär likadant ut här på morgonen, som hos BertaStina.
  Fast jag har ju inget jobb att åka till.

  Men kroppen ska lik förbaskat sparkas igång och djuren ska ha sin dagliga dos av ömhet, kärlek, mat och stimulans.
  Och jag då?

  Ligger också gärna kvar och snoozar under täcket och drar en hund extra intill min frusna och värkbrutna kropp.
  Och golven!!!!!
  Attans förbannelse vad det ska vara kallt på dom hela tiden då!???!?

  Nu har jag RULLAT IHOP FILTAR och lagt under soffan för det drar så förbenat runt anklarna när man ska sitta där och glo på teven!
  Jisses....frostvarning i ankelhöjd jämt och ständigt KAN inte vara bra?

  Näääää....och i och för sej ser jag solen i dag, men inte fanken värmer den.
  Och 10 minus är sååå tradigt just nu!...

  Nu vill vi ha VÅÅÅÅÅR!!
  Kram på dej, Bertis och var rädd om dej!

  //Jenny

  SvaraRadera
 2. stackars Tommy som får frysa så..... hoppas verkligen du bjuder in honom under värmefilten. Du vet att lederna stelnar fortare när man börjar bli gammal...

  SvaraRadera
 3. Ja du denna vintern frestar verkligen på både humör,tålamod och JAA,ALLT!

  Jag är konstant irriterad och muttrig.

  Jag har inga problem att ta mig ur sängen,tyvärr.

  Önskar jag hade det när jag vaknar i svinottan och det är stört omöjligt att locka till sig john blund igen.

  ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...