Dagens citat

onsdag 24 februari 2010

Telefonsamtal från chefen??

När BertaStina kom hem på morgonkvisten igår, efter att ha jobbat natt, så visade termometern 16 grader både inne o ute.. Enda skillnaden var att det inte var nåt minus framför innegraderna.. Friskt som bara den..  BertaStina skyndade sig att bädda ner sig under både värmefilt o täcke.  Först sov BertaStina lite oroligt men så småningom somnade hon o sov så skönt..  o strax efter tolv, när hon som bäst håller på att smaska i sig det sista goda av en snålt tilltagen julmiddag, så Ringer telefonen.. !!
BertaStina tvärvaknar o yrar iväg upp för att svara, tittar på telefonen för att se vem det är som ringer men har alldeles för yrvaken o dimmig syn för att se det.. men är  säker på att det är plumsemumsan... BertaStina tar telefonen med sig o stapplar tillbaka till sängen, skjuter upp luckan på telefonen o svara med ett stönande -Jaa, samtidigt som hon kastar sig i sängen igen..
-Heej, det är Lena!! Säger en hurtig människa i andra änden..  o BertaStina tror genast att det är chefen, o tänker, men varför i helvete ringer du nu, du måtte väl veta att jag jobbat natt..
-Men guud vad konstig du låter säger Lena då,,  ja du låter lite konstig själv tänker BertaStina. o hjärnan börjar tugga om vem detta kan vara? finns det nån annan Lena som skulle kunna vilja BertaStina nåt??
-Ja, jag sover ju, svarade BertaStina..
- Men guuud, Du låter ju helt fööörstööörd.!!! säger människan..
-JAA säger BertaStina.. Jag TVÄRVAKNADE ju!!
-Men Är det Marie jag pratar med?? undrar hon då..
-NÄ.. !! det är "BERTASTINA"!!
-Men oj vart har jag dåå ringt??
- Du har ringt ...säger BertaStina o rabblar upp sitt hemnummer..
-VA!
BertaStina uppreparar numret igen
-Nämen gud då har jag ringt ALLDELES fel säger hon  o ber så mycket om ursäkt o förlåtelese o gud vet vad..
-Ja du får göra ett nytt försök säger BertaStina o lägger på....  o känner sig lite missnöjd över att inte hunnit äta klart julmiddagen..
Sen kommer BertaStina plötsligt på... vad fasen var det jag sa... ?? att hon ringt hem-numret,,, herregud människan ringde ju på BertaStinas MOBIL!...  =)
Så jäkla dumt, inte undra på att det var ALLDELES fel.. BertaStina brast ut i ett gapskratt o kunde sen inte somna om nåt mer..
Människan måste ju trott att BertaStina var helt koko..  sover kl tolv på dagen o påstår att hon ringt på ett hemnummer när hon ringt på en mobil...
Ja ja,, så kan det gå, när man ringer o stör BertaStina mitt i en julmiddag =)

4 kommentarer:

 1. Ja här sitter jag och skrattar mitt i natten.Du är väl för rolig!!!Men 16 grader inne.Hujedamej!!!Det låter ju inte klokt.Brrr.Då är det varmt och gott hos Rugglan 22 grader har hon.I morrn har Rugglan en liten ledig dag innan det körs igång igen och nu är kl.03.17,kanske dax att krypa till kojs?Kramiz.

  SvaraRadera
 2. Ja, det går åt alldeles för mycket pellets för att BertaStina ska ha råd att brassa på nån mera värme.. men ska det fortsätta på detta viset så lär då BertaStina få ge sig =(

  SvaraRadera
 3. Åh, jisses!!
  Kan jag få ditt hemnummer...eller var det mobilnumret???

  Gapskrattar här och skulle gärna hört din vimsighet när man väcker en BertaStina i en snål julmiddag....
  *fnissar fortfarande*

  (skoja bara! Jag tigger lixom inte om folks telefonnummer...Hoppas du förstod det? )

  KRAM på dej virrpanna!
  Gör nu en åkarbrasa och dansa en VÅR-DANS!!!
  Så håller du kanske värmen trots kylan...eller hur det nu var...Hehe!
  //Jenny

  SvaraRadera
 4. *asg* Tack för ett skratt på morgon kvisten!

  Det kan bli hur som helst när man blir väckt på det sättet! :P

  Ha det bra!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...