Dagens citat

söndag 28 februari 2010

Helt slut

det är BertaStina.
Fast det varit en ledig helg, så är inte BertaStina pigg på att jobba i morgon.. men det blir bara en dag till att börja med så det ska väl gå =)
Idag när BertaStina sent om sider fått på sig paltorna så gick hon glad i hågen ut för att skotta av snön på slogbodstaket. O jädrar så drygt det var. BertaStina trodde att hon skulle få en infarkt på köpet.
Hur kunde detta lilla...
Bli så Jävla mycket när man började skotta i det???
Drygt satan var det. BertaStina tänkte att ..Nä, det här orkar jag fasen inte. Jag tror att jag ringer efter lilla skrutt. Men när BertaStina väl kommit igång o fått upp flåset så gick det bra..o taket blev rent o fint o BertaStina helt svettig o slut. men när hon ändå var i farten så fick hon hjälp med gubben att få av snön på lekstugetaket oxå..
Precis när BertaStina är klar, snöig o svettig, så kommer plumsemumsan förbi, o skrattar åt BertaStina o säger.. -Du ser ut som en sån där "som bor i marken" en voffödådå.... en rumpnisse alltså....
Jaha..!!?  men dom är väl ganska söta =) eller.. hmm.
Sen kom lilla skrutt oxå. o när hon varit här en stund säger hon.. -ska vi baka lite??  o BertaStinas kropp den värkte o var så stel o trött, men skrutt o BertaStina åkte o handlade o sen bakade "vi"
Ja det var mest skrutt som bakade, både bullar o limpor.. men BertaStina gjorde i all fall degen till limporna =)..
o gubbben han fick laga mat, eftersom BertaStina skulle "baka" =)
Men hon håller faktiskt på att grädda limporna nu oxå.. Skrutt har åkt hem o gubben hoppat i snarklådan, o det ska bannemej BertaStina göra oxå så fort limporna är gräddade o klara.
Natti natti

4 kommentarer:

 1. Gott-gott-i-gott-gott.Känner den nybakade doften ända hit.Rugglan ska oxå hoppa i znarklådan snart.Helgen går allt för fort.Jobb i morrn och på tisdag,men i morrn slutar Rugglan redan kl.12,kanske det blir en tur till Röda Korsetloppisen efter jobbet då för att kolla om det finns några fina tyger.Sov gott.

  SvaraRadera
 2. Hej svejs i snödrivan!

  Det lät mumsigt med nybakat!
  Hoppas du får en bra måndag!

  Kramis! Jenny

  SvaraRadera
 3. otroligt att du inte skickade upp tomten... att skotta alltså..

  SvaraRadera
 4. nädu den tomten gör hyss nog ändå

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...