Dagens citat

tisdag 29 september 2009

Ett medium

BertaStina kanske borde ta hit ett medium, o rensa i sitt hus. Det kanske är det BertaStina borde göra. Då kanske Ivar skulle försvinna med =)
Ibland tror BertaStina att det är alla trötta-slitna skogarbetarkroppars själar som vandrat runt i denna kojan som BertaStina känner av då hon är så trött o stel o öm i sin kropp.
o hade BertaStina sovit i kockans rum så hade BertaStina varit övertygad om att den kraken aldrig sovit bra, o att hon haft ett väldigt besvärligt huvud..
Men nu har BertaStina bestämt för sig att hon sover i vedboden. så det kanske är alla vedträns ångest för att bli uppeldade som BertaStina känner när hon sover så dåligt o har sina mardrömmar =)
Ja, så KAN det ju vara.. eftersom BertaStina bor i en gammal skogskoja. BertaStina har väl sett på Det okända.
Ja, tänk om man kanske kan skylla allting på några andar. Det kanske inte är BertaStinas fel att hon är trött o stel o är 64 år =)
Men BertaStina vet minsann ett till ställe där ett medium hade behövts i så fall. Ett ställe där det måste bott en väldigt trött o uttråkad krake..

Nä, nu ska BertaStina snart på skivsläpp o nu åker nog vinterjackan fram. För nu har nog hösten ändå kommit på allvar. Morsning korsning..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...