Dagens citat

lördag 12 september 2009

Rusta sig för vintern?

Man borde kanske börja så smått o göra sig redo för vintern. Slänga lite blomster o plocka bort allt pyssel man dragit fram för att det skulle vara mysigt att sitta både här o där i sommar o njuta-- men det blev ju inte så mycket av med det. men nu blommar ju en del blommor som bäst.. Vid BertaStinas cykel blommar det som bäst nu, så som BertaStina hade velat att det skulle gjort i sommar.. då kan ju inte BertaStina slänga det.. men vilken natt som helst så fryser väl krassen nu o hänger där som snorslamsor. o då är det bara att slänga på komposten.. man har ju fått börja skrapa rutorna på bilen på mornarna.. så det är väl nära nu =(
o Pelargonen BertaStina fick med fia är fortfarande så fin
men lite har BertaStina börjat höstpyssla i alla fall... Slängt ner några pumpor på betongbladet =)
men idag har inte BertaStina gjort så mycket sen hon kom hem från jobbet. mest suttit vid datorn o kliat sig i huvudet o försökt förstå hur saker o ting fungerar.. medans BertaStinas gubbe lagat mat åt henne =)
BertaStina får ta det där med vintern bara hon blir ledig.. vintern o kylan kan gott vänta ett tag tycker BertaStina. Så BertaStina hinner med..
Men nu ska allt BertaStina gå o nanna sitt trötta huvud... Så hon orkar med morgondagen. Utflykt stod det visst på schemat, vart man nu tar den i det här lapphelvetet.. Ut o titta på en gran eller tall nån stans kanske..
Natti natti

2 kommentarer:

  1. Va tjusig din blogg har blivit! hur kommer du på allt? jag är imponerad =)

    SvaraRadera
  2. Tack Jonna. Det är mycket slita hår =)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...