Dagens citat

tisdag 29 september 2009

Trött o slut o HATAR reaplan =(

Sliten känner BertaStina sig idag. Igår var BertaStina ledig, o gick hör o häpna upp tillsammans med tuppen. BertaStina trodde väl hon skulle hinna få en massa gjort. Men av nån anledning blir det aldrig så mycket som BertaStina tror att hon ska hinna,,  Men BertaStina hann uträtta ett ärende på byn, handla, göra den ena altanen klar för vintern, följa plumsemumsan o plocka mossa, tvätta ,vika tvätt, göra mat o städa lite i källaren.. o så en sväng till akuten med tomten oxå.. Sen var det kväller o bara att dyka i säng för idag var det tuppen som gällde igen..
BertaStina har jobbat 7-12.. sen hämtat medicin till tomten o handlat o sen hem, så trött o slut o stel o öm i sin gamla kropp.. så BertaStina la sig en stund på spikmattan o domnade av o somnade till så gott.. o va fan kommer susande över BertaStinas koja.. ett REAPLAN!! o väcker BertaStina ur den sköna dvalan.. men BertaStinas dvala var ganska djup så BertaStina vaknade inte riktigt till,.. men då kommer ett till jävla reaplan dånandes häröver.
BertaStina trodde nästan grantopparna skulle följa med.. men sån tur hade inte BertaStina, men Vaknade, det gjorde då BertaStina i alla fall. =(
Att det ska vara som förgjort att vila i detta huset.
Tålamod.. Tålamod...

2 kommentarer:

  1. Du e väl för rolig du.Har suttit och småflinat här medans jag läst.Arma kvinna,ingen vila och ingen ro och reaplan över grantopparna.Hur illa kan det bli???

    SvaraRadera
  2. Ja, det är inte lätt att heta BertaStina inte =)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...