Dagens citat

tisdag 22 september 2009

Fienden anfaller

Ja, BertaStina tror att dom är på G nu.
BertaStina hann inte mer än öppna balkongdörren idag förrän en kom insvävande o for raka vägen in i köket. Så BertaStina fick springa till städskåpet o hämta sitt elektriska svärd (den elektriska flugsmällan) o smyga in i köket, stå där blickstilla o tyst, o lyssna om hon hörde vart fienden tagit vägen, beredd att börja fäkta med svärdet.. Men den var i ett av fönstren som tur var, för BertaStina tycker inte om när dom okontrollerat svävar omkring. Så det vara bara för BertaStina att smyga fram o börja krigskampen med sitt svärd.
Tack vare att nån uppfunnit denna underbara tingest så vann BertaStina lätt kampen. Det gnistrade till i svärdet några gånger o sen var det över. o nu är den lilla getingen på väg till reningsverket.
Ja, BertaStina avskyr getingar lika mycket som Miss Norrland avskyr spindlar. BertaStina skulle inte heller ha några hämningar, var hon än befann sig, om det skulle komma en geting o krypa på BertaStina. Är det ingen fart på BertaStina annars så blir det i alla fall då.
BertaStina litar INTE på getingar.

2 kommentarer:

  1. Man kan fan inte lita på spindlar heller... tror jag är förföljd. Fick en idag också""

    SvaraRadera
  2. Haha! Tur för mig att jag inte råkar ut för ormar så ofta, för då får jag PANIK!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...