Dagens citat

måndag 21 september 2009

Fröken tvärsemot

Är det BertaStina det.?
BertaStina tycker ju att det här med att gå o lägga sig o gå upp, är lite i fel ordning o BertaStina blir bara mer o mer övertygad om det.
För nu sitter BertaStina här o tuggar sin frukost o funderar på varför det inte är så gott med frukost o varför man inte känner sig speciellt sugen då, när man är så sugen o när det är så himla gott att sitta o tugga på kvällen. På kvällen skulle man ju inte äta så mycket, men frukosten den ska ju vara stadig så man står sig hela dan. suck.... o på morgonen är man trött o på kvällen pigg.. Nä det vore Mycket bättre om allt vore tvärsom.. Tycker i alla fall BertaStina =)

Ja, nu ska väl BertaStina gå o se vad hon ska ta på sig idag.
I BertaStinas koja börjar det bli lite kyligt för BertaStina har inte råd med nån värme än. BertaStina har ju haft semester, o sånt ska straffas..
Ute ser det inte så trevligt ut idag heller, men när BertaStina kommer till sitt jobb.. då jävlar är det tropisk värme, så det är lite svårt med det där med klädvalet. BertaStina hade nästan behövt ha som dagisbarnen, en liten ryggsäck med sig med ombyte i.

O så bara en liten upplysning ifall nån skulle ha missat att hockeyn har börjat, så kan BertaStina tala om att det HAR den.. BertaStina ser det till o med i diskmaskinen. =)

Ja. BertaStina ser det ute oxå, men det kanske BertaStina visar en annan dag.. Nu har ju BertaStina ett "www-jobb" att tänka på..

Ha en förbannat trevlig grå måndag då =)

2 kommentarer:

  1. Tänk vilken tur dom har som INTE bor ihop med nån sport intresserad.. Dom vet inte hur bra dom har det!

    SvaraRadera
  2. hahaha.... lyckliga jag som har en karl som ringde till viasat och bad dom ta bort sportkanalerna!! Men då har jag skruvar och muttrar och biltidningar över hela huset istället...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...