Dagens citat

söndag 20 september 2009

Förberedelser för vintern

har BertaStina börjat med idag.
Några trädgårdsmöbler har fått gå i dvala, o BertaStina tänkte slänga lite blommor. Hade beslutat att snäckan Sven skulle få gå i ide, men så såg BertaStina att han verkade vara inne i andra andningen o blommade lite fortfarande. Så BertaStina hade inte hjärta att slänga hans blommor på komposten, så han får vara med nån dag till.. BertaStina får hoppas på en köldknäpp så allt kan slängas sen, så man kan ta det lugnt o bara invänta vintern o räkna dagarna tills tomtajäveln kommer.
Lite främmande har BertaStina haft idag med. Det var riktigt roligt, så BertaStina fick gå in i sin koja o glufsa i sig fika o bubbla o babbla lite =)
Men nu är det slut med hemmavistelsen i kojan igen, nu ska BertaStina göra ett besök på jobbet, men bara En dag till att börja med.. Det ska väl BertaStina klara kanske.
Men BertaStina tycker att det är så Skönt när hon får vara hemma.. Hem ljuva Hem..
BertaStina har köpt sig ett sånt där väggord till och med, som gubben fick spika upp i helgen. Han var inte så imponerad av den uppgiften =) men gjorde det snällt ändå.. Tack lilla gubben. Det var snällt.. Det ska snart bli mer att sätta upp, bara BertaStina får lite tid hemma =)4 kommentarer:

 1. Inte du oxå.. Invänta julen ska det vara nått att se fram emot? Det innebär ju bara massa skottande av snö, eldande och folk som stressar runt hysterikt för att köpa julklappar som man egentligen inte har råd med.. Nä, blää för det!!

  SvaraRadera
 2. tjusigt stina... inte illa alls! och så duktig tommy är sen då..

  SvaraRadera
 3. Ja, jonna. stina håller fullständigt med, men är bara det o vänta på nu tyvärr. därför måste man rusta sig o vara klar =)

  SvaraRadera
 4. Ja, han får slita den stackarn vet du anna =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...