Dagens citat

lördag 11 juli 2009

BertaStina på väg..

Nu är BertaStina på väg till dom djupa smålandsskogarna.. regn regn o regn är det.. o BertaStina har fått rapport om att i norrland där skiner minsann solen, o hemma tyks den oxå göra det.. men fia har inte knystat om nån sol än idag.. så sola i karlstad har nog gömt sig..
BertaStina har nyss fått fika på Rattugglan o där hade dom ett HELT RUM med godis.. 600 sorter =) Där fanns det godisar som inte BertaStina sett sen hon var liten..
Så nu sitter BertaStina här i bilen med en stor godispåse bredvid sig =D
Nu ska man ju nte skriva på nätet att man åker bort, för då kan tjuvarna komma på besök.. men det kan BertaStina tala om att dom kan glömma.. för hos BertaStina ska nu två pittbullar vakta huset när inte Aghamore gör det..
Ja i år behövde vi inte säga hejdå till en ledsen Aghamore när vi åkte.. men så kommer det inte att vara nån som stormande glatt tar emot när vi kommer hem heller.. Det blir jobbigt..
Lille vännen..
hoppas nu att inte pittbullarna slaktar alla hans leksaker när vi är borta.. så han får sitta där i hundhimlen o se när dom massakerar hans kära saker när han inte kan vakta dom..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...