Dagens citat

onsdag 8 juli 2009

Nattens demon..

blev en orm.. fast BertaStina inte kan förstå varför man har en orm som husdjur så hade då BertaStina en sån i natt.. o BertaStinas orm bodde inte i nåt terrarium. Nej den bodde på en spalje bredvid BertaStinas säng, o när BertaStina hade lagt sig låg hon o tittade rakt in i ett ormhuvud o tänkte, fasligt vad lång den har blivit, törs jag sova bredvid den i natt..? Sen började ormen slingra sig ner på BertaStinas kudde.. o DÅ, tänkte BertaStina-- NÄ, det törs jag inte o flög upp ur sängen o ormen kom efter.
Sen var plötsligt hustomten där o plockade upp ormen, o i nästa sekund hade ett av barnbarnen ormen i handen o bar omkring på den.. BertaStina var Hysterisk o visste inte vad hon skulle ta sig till.. Till slut hamnade ormen i alla fall på golvet igen o BertaStina fick snabbt tag på en tvättkorg o SMÄLLDE ner på ormen, så den blev platt o dog.. hur skönt kändes inte det.. =)

Hur ska man tyda den drömmen? Det enda BertaStina kan komma på är att hon måste ha mycket tvätt, eftersom tvättkorgen var så pass tung så den kunde platta till o döda ormen. =) så BertaStina ska nog tvätta lite idag då kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...