Dagens citat

måndag 20 juli 2009

Tjoohoo.!!

BertaStina är på väg hem..
Dom sista dagarna har BertaStina mest "hälsat på" hos gubbens släkt o vänner. Släkten går väl an, men vännerna är väl inte BertaStinas största nöje att hälsa på. Då sitter BertaStina mest som ett fån o vet inte alls vad dom pratar om.. men nu vet BertaStina det mesta om folket i Klagshamn, även om hon inte vet vilka dom är. o så har BertaStina förstått att det inte bara är gubben som säger.... Nä, SÅ minsjäl, nu få de VASSå.! Det måste vara ett vanligt skånsk uttryck. =)
Så har BertaStina varit hos svärmoren o hennes särbo.. det är en rolig gammal farbror det. BertaStina är så imponerad av att han är så intresserad av alla tekniska saker, trots att han är en gammal farbror, o att han FÖRSTÅR sig på dom,, han hade både platt-tv, inspelningsbar DVD, digitalkamera, videokamera, mobiltelefon o GPS. det var bara dator han inte tänkte skaffa sig, men fan vet om han inte snart har en sån med...
Som vanligt så tittade vi på hans gamla bilar, som tyvärr stod inne i sina små garage så BertaStina kunde inte ta kort på dom..
Han har oxå ett kombinerat ute-rum-museum.. där finns många gamla saker som väcker barndomsminnen i BertaStina.. Där fotade BertaStina lite i stället.. =)


Där blev vi oxå bjudna på mat. Riktig mat.. POTATIS.. o kasslergratäng.. Äppelkaka o vaniljsås =) mmm..
Visst är det gott att äta på restaurang ibland,, men nog fasen är hemlagat godare.. Ska BertaStina vara riktigt ärlig så längtar hon efter att få komma hem o äta mat som gubben lagat nu =) o dricka MJÖLK.!!!
Inte länge kvar nu =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...