Dagens citat

tisdag 7 juli 2009

Vandrande vålnad..

det har BertaStina sett ut som idag.. BertaStina har varit så trött, så trött. En hel dags shopping med BertaStinas döttrar det tar på BertaStinas krafter, o så har BertaStina sovit dåligt som vanligt.. I natt har BertaStina hälsat på hos Fia, men Fia var inte hemma, så där var ett fullständigt kaos.. Medans katten är borta dansar råttorna på bordet.. så. BertaStina fick lov att ta hand om klumpeduns, o sen tvärvaknade BertaStina av att hon hörde pippi efraimsdotter ropa på mamma.. så BertaStina satt sig tvärt upp i sängen o sa VA? för att i nästa sekund förstå att det inte var nån som ropade på mamma, det var bara BertaStinas gubbe som snöt sig. =)

BertaStina har kämpat o rensat i sitt blomland idag, o det är inget roligt jobb.. speciellt inte om man känner sig som en vålnad.. BertaStina överväger att plantera buskar som sköter sig själv i vartenda land.. så man slipper reta sig på blommorna som inte vet sin plats, utan far runt o parar sig o blandar sig med varann så det är nästan omöjligt att rensa. .. Men en sak är tur,,, att foppatoffeln finns... det måste vara guds gåva till barfotastina.. tänk om BertaStina skulle fått lov o ha stövlar på sig när hon kliver i landen. Fy farao. BertaStina HATAR stövlar.. Visserligen blir både tofflor o fötter skitiga, men det är ju bara att hoppa in i duschen o ta tofflorna med sig.. Finurliga o bra skor det där..

Nu tänker BertaStina inte göra mer idag, än sitta i soffan tills det blir läggdags.

4 kommentarer:

 1. dina foppa har tydligen inte semester fast du har det.... inte de gula i alla fall...

  SvaraRadera
 2. =) nehej.. ja jag tänkte nästan att jag skulle tagit gladskorna med mig hem på semestern.. så jag hade ett par som TJOCK-sockorna fick plats i =)

  SvaraRadera
 3. Var allt synd inte paradisfia var hemma när berta kom på besök....

  SvaraRadera
 4. ja att du inte håller dig hemma fia =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...