Dagens citat

tisdag 28 juli 2009

Dags..

för BertaStina att göra ett gästspel på jobbet.. hälsa på sina gladskor lite o se hur dom har det.. dom stod framme så fint när BertaStina kom så det var bara att hoppa i dom.. såg nästan ut som om nån ställt fram dom till BertaStina skulle komma.. =) men det var nog snarare så att det var nån som lånat dom.. Men det är ju bra, så dom har ångan o farten uppe, så inte BertaStina får lov o försöka få liv i dom oxå.. räcker väl med att BertaStina ska få igång sig själv..


Men BertaStina har faktiskt varit liiite kreativ dom sista dagarna trots tråkväder. BertaStina har prövat på att gjuta lite med betong.. o ja, det gick väl ganska bra.. sämre kunde det gått..
BertaStina prövade att gjuta med ett rabarberblad, det STÖRSTA BertaStina kunde hitta.. ja varför skulle man pröva lite försiktigt.. ? det kom BertaStina på efteråt, men det gick bra.. det höll o BertaStina ska bara pilla lite mer med det nu... så att allt av bladet försvinner.. Sen har BertaStina prövat o gjuta lite hjärtan oxå o några bokstäver.. det är ju så modernt med väggord.. så BertaStina gjorde ett litet "trädgårdsord".. Ganska roligt var det =) BertaStina ska nog köpa sig en till säck med cement... men BertaStinas gubbe, han FÖRSTÅR DÅ INTE vad BertaStina ska med det..!!? o inte pippilotta heller.. men hur ORKAR du?? Va SKA du med det?!! Ska hon säga, som orkar slita med hagar o hästskit o hö o allt faderullan det för med sig.. nej, DET hade BertaStina lagt ner för längesen.. HUjeDamej.. där kan man prata om HUR ORKAR du?!! Dyrt o drygt.. usch.. en säck cement däremot det kostar inte så mycket o inte tog det så lång tid heller.. =)
BertaStinas lilla skrutt-unge,, hon förstod i alla fall BertaStina.. =) Tur att nån gör det..
När BertaStina var i Ullared o handlade så köpte hon sig två kaniner.. o det förstod inte BertaStinas gubbe heller vad BertaStina skulle med... Men dom är väl söta?!! Men sånt förstår inte karlar.. BertaStina har en hos sina lyktor o en på balkongen.. Vill BertaStina ha det så vill väl BertaStina ha det.. =)

BertaStinas gubbe han köpte sig en skrikande slangbelle-apa.. o DEN försår ju inte BertaStina vad han ska med.. men den var ju "ROLIG".. jojo. olika äro våra leksaker =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...