Dagens citat

fredag 31 juli 2009

Semester i sikte

Ja nu är snart gästspelet på jobbet över o det är dags för lite semester igen =) Det blir skönt.. Men dessa nätter har gått bra o ganska fort. Tiden går fort när man har roligt, o det har BertaStina när hon kan sitta vid sin dator..
BertaStina har tränat tålamodet lite i natt. Grejat o klurat i stil -formatmallar o html-kodernas djungel. Det är inga lätta saker. Man får NÄSTAN till det som man vill, men inte riktigt.. Då krävs det tålamod =) Ja BertaStina har gett upp det för i natt i alla fall..
BertaStina har hittat några fina o roliga bloggar som hon snurrat runt på i stället.
Ja, till o med en vovve som bloggade. Det var kul.. Om BertaStina skaffar nån mer vovve nån gång så ska BertaStina minsann lära honom att blogga.. För BertaStina börjar fatta lite nu, det finns ju så många snälla människor som gör bloggar o hjälper såna nötter som BertaStina =) Det trillar ner nån polett undan för undan.. Så om BertaStina skaffar vovve igen ska allt BertaStina hjälpa vovven att få en fin blogg.
Det finns ju så himla mycket fina bakgrunder o grejor till bloggar oxå så BertaStina blir alldeles salig.
Men BertaStinas axlar dom tycker fasen inte att det är roligt när BertaStina sitter vid datorn för länge.. Då börjar dom jävlas o värka så BertaStina kunde skrika.. Det är tur att BertaStina måste lyfta på rumpan o jobba lite mellan varven oxå, så hon får lite pausgymnastik. =)
Så nu kanske BertaStina ska upp o röra på sig lite grann, för nu känns BertaStinas kropp så stel o öm o jävlig.. Arma gamla kropp..
Men hur var det nu sjukgymnasten sa..?.. ?..
Sträck armarna över huvudet tio gånger.. vicka lite på fötterna o cykla lite i luften..
Det löser alla tänkbara problem man har i kroppen.. så det är väl bara för BertaStina att vicka på o vifta lite nu då..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...