Dagens citat

torsdag 2 juli 2009

Nu är det nära....

nu kan BertaStina börja räkna timmar.. 6,5 timme är det kvar att jobba innan det blir semester.. o alla kommer att se på vädret att BertaStinas semester börjar... men bli nu inte arga på BertaStina.. BertaStina MÅSTE ha lite semester, för BertaStina Tyar inte mer nu...
BertaStina ska vara hemma på sin farm o pyssla o vila upp sitt sinnelag.. bara sitta där o lukta på blommorna.. men nån korkek har inte BertaStina.. Men lite "trädgård" tror BertaStina i alla fall att det börjar bli.. Nu kan BertaStinas barnbarn komma o se att den kommit fram =)

Här sitter Göran o välkomnar, o han har fått både blommor o vatten.. o detta är Sven... ja, nån stans där under i alla fall..
liljorna blommar o en hel del annat.

till och med sånt som satt sig alldeles fälv.. men det kan vara fint det med.. =)


BertaStina sitter just nu på sin joddlarbalkong o prövar lite hur det ska bli med semester =) det är ganska lugnt o skönt här i skogen, men trots att BertaStina inte ser så mycket av sin omgivning så hör hon en del ljud.. en bonnajävel som är ute med sin traktor.. grannens hund som skäller o en annan granne som ropar på sin vovve.. en liten envis rackare den där.. =) Han brukar hälsa på här.. men det tycker inte vresiga Rut om.. BertaStinas gubbe berättade att hon hade gett sig på den lilla kraken här en dag så att hårtussarna drev o han fick väldigt bråttom hem, ja då smiter han inte hit fler gånger tänkte BertaStina.. men det dröjde inte länge förrän han var här igen.. Inte rädd för nån kattajävel den inte.. =)
Nu tycker BertaStina bestämt att hon hör nån liten rovswidare, kanske nån som fått swide i roven o fått åka hem... men BertaStinas gubbe verkade det inte vara.. Nä han har ju tränat sin rov så den ska väl hålla nu.. =)
BertaStina får nog fika själv i kväll..
Men först ska BertaStina hämta Radar ser hon.. för här ska jäklar i mej inte vara några inkräktare... .........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...