Dagens citat

måndag 20 juli 2009

Hem LJUVA Hem...

BertaStina är hemma igen., det ska bli SÅ skönt att sova i sin egen säng o duscha i sin egen dusch. Inte för att BertaStina har världens bästa säng, men den är rena drömmen att komma hem till när man sovit borta ett tag.. en vecka räcker så bra för BertaStina att vara borta, för BertaStina är ingen riktig globetrotter hon inte. Nä, borta bra men hemma bäst..

Nu när BertaStina varit borta en stund o sett hur andra lever o bor så kan nog BertaStina acceptera tallajävlarna ett tag igen.. Dom är nog inte så dumma ändå..
Det är Ingen som ser vad BertaStina gör när hon är ute på sin gård.. BertaStina skulle kunna gå ut naken t.o.m. om hon ville.. o ingen hör vad BertaStina o gubben bubblar om när dom sitter ute o fikar o ingen ser vad vi äter heller =)
Nej, som tur är har BertaStina inte sin granne på andra sidan väggen eller häcken..

Nä, HÄR bor BertaStinas närmsta granne.. o ska dom se nåt till BertaStina får dom nog kika som fan mellan barren.
inte behöver BertaStina vakna om nätterna av nån trafik som dånar förbi heller, för BertaStina har "bullerträd" ner mot vägen =)

BertaStina bor ganska så inbäddat mellan fyra kompakta skogsväggar, inte så jävla vackra men.. det är ju ganska lugnt o fridfullt i alla fall...

Vad är väl lite kvällssol mot lugn o ro.. =) det finns ju ändå ingen sol så =)

Det enda BertaStina kan vara lite avundsjuk på är poolen som gubbens kompis hade strax utanför sin altandörr.. Det är lite uppkäftigt tycker BertaStina =) En sån drömmer BertaStina om,, men hur skulle den se ut här i H....-skogen.. Full med barr o skräp antagligen..

Ja, man kan ju inte få ALLT här i världen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...