Dagens citat

söndag 26 juli 2009

Tänk om..

det fanns ett piller BertaStina kunde stoppa i huvudet på morgonen, som gjorde att BertaStina blev pigg o go o glad o alert o fick en mjuk o rörlig kropp som inte gjorde ont nån stans... ett slags Batteri till BertaStina.. Det skulle inte vara dumt.. för BertaStina är nog det största UFO:t som finns på morgonen..
Huvudet är tungt.. det VÄGRAR att vakna.. BertaStinas nacke, axlar, skulderblad.. ja hela överdelen känns som om den vore överkörd... fan vet hur BertaStina sover.
Det är tur att BertaStinas gubbe är snäll o förbarmar sig över BertaStinas onda sega kropp om morgnarna, o ger henne lite kli o massage =) så att BertaStina kan vakna till o åla sig upp till frukostbordet, som BertaStinas gubbe såklart fixat. Annars vetefan när det blev frukost.
Ja, nu ska väl BertaStina ta tag i "vakna-proceduren".. vilken kan ta några timmar.. innan BertaStina är helt vaken.. om hon ens blir det med det här vädret.. När BertaStina kikar ut tycker hon att det ser ut som om det regnar lite... om det inte är nåt annat flimmer BertaStina har för ögonen... Dom har väl inte riktigt klarnat än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...