Dagens citat

onsdag 11 november 2009

Åt pipsvängen

Kunde det gått med BertaStinas frukost..
När BertaStina står där vid kylen o ska ta sin frukost sträcker hon fram handen mot smörpaketet o leverpastejasken som står staplad uppepå smöret.
Men så blir det nån liten koppling i hjärnan som tur är o BertaStina känner att det inte är riktigt rätt.. men hinner tänka en tanke - Vad har gubben nu gjort.? Men han har ju så klart inte gjort nåt, bara ätit lite frukost o ställt in smöret o pastejen efter sig igen..
När BertaStina fick lite mer vidvinkelseende så såg hon sitt frukostpaket strax till vänster om smöret o pastejen o BertaStina fick fatt på det o fick ner det i sin väska.. Tur det, tänk om BertaStina fått sitta där på jobbet o sleva i sig smör o pastej till frukost... tvi vale,,, det vore inte gott..
Men bara för att BertaStina fått ner sin frukost i väskan så är det ju ingen garanti för att den kommer med.. Nädå, det var nära en gång till att det gick åt pipsvängen med frukosten.
BertaStina låste dörren o gick till bilen, men kände.. vänta nu... så lite grejor jag bär på..  . hmm.. nåt fattas... hmmm ????
JOBBVÄSKAN för Böveln.. !! Men hur glömsk kan man bli.. låsa upp o in o grabba tag i väskan o så full fart mot jobbet... o det är sannerligen tur att BertaStinas bil hittar den vägen själv annars vet man inte var BertaStina kunde hamnat...

3 kommentarer:

  1. Ja ibland är det inte full glöd i hjärnkontoret.Jag själv har bl.a försökt ringa på fjärrkontrollen 2 ggr om!!! så samma problem har Rugglan oxå.En ggn kom jag ut till bilen efter jobbet och då hängde arbetskläderna över armen,dom som jag skulle slänga in i tvättstugan innan jag gick hem*skakar på huvet*

    SvaraRadera
  2. ha ha ha.. =) vilken tur att BertaStina inte är ensam..

    SvaraRadera
  3. Heheheh....skönt å höra att det fler som lider av "alzheimerlight":)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...